Gå til innhold

En liten kode til deg ..


loathsome

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=400; y4=500; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.tan(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.sin(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(o);

Har ikke tatt meg tid til å gå gjennom og få justert den så den ser bedre ut, men denne skaper hvertfall en vind av bilder tvers over skjermen.

 

edit: Justér y4 for å sette hvor høy denne "stormen" av bilder skal være (høyere verdi er større område) og justér x4 for å endre hastigheten den "blåser" med, sånn grovt sett.

 

For de litt mer kresne: Om du vil ha f.eks. vinden til å dekke hele det synlige bildet må du først finne ut hvor mange pixler det er (MSPaint klarer den jobben :p). Så setter du y4 og y5 til å være lik halvparten av høyden på viduet i pixler.

 

Dette gjelder på samme måte i den originale koden, for å få den til i virvle over akkurat hele skjermen (blir teit for det lange reklamebanneret, men ellers greit) så setter du y4 og y5 til halve høyden av vinduet, og x4 og x5 til halve bredden av vinduet :)

Endret av Zethyr
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...