Gå til innhold

Omtale av Logitech MX500


Anbefalte innlegg

Quote:


Den 2002-11-24 12:50, skrev Fake:

Quote:


De to tommelknappene er også så små og tett plassert at det blir umulig å bruke de til noe meningsfylt. Ergonomisk sett er MX500 mer interessant enn faktisk nyttig.


 

unnskyld at jeg spør, men var du full under denne testen? dette er den dårligste testen jeg noensinne har sett på
til sprøyt skal man leite lenge etter.. ALLE jeg vet om som har denne musen syns den er genial! iberegnet meg selv. og de to ekstraknappene er nesten perfekte..

dessuten.. etter litt bruk så blir museknappene "mykere" noe du ikke har tatt med i din "test".. dette er en bug med disse musene.. slik at før man blir vant til det, så blir det litt trykking som det ikke er ment å være trykk..

prøv musen litt lenger neste gang du skriver en reportasje da.. og ikke bare stress slik du har gjort her.. har sjekket en del forumer rundt omkring og du er den eneste jeg vet om som har klagd... tsk tsk tsk.. GOOD WORK..

_________________

Hei, jeg er en ung staseleg gutt med både traktor og zetor, eg søkjer etter kvinnfolk.. helst med traktorlappen og åpenhet for trekant.

Bill.merk

Her bli det låvefest.

:grin:

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Macint0sh på 2002-11-24 14:21 ]</font>

 

Helt enig.. Dette lukter weed i mosen.

Ikke bare er tommel-knappene helt perfekte, men ergonomien er også perfekt.. ved mindre man har flere tommler.

Please, få noen med normal anatomi til å anmelde musen pånytt :wink:

 

Ja, folk har forskjellige hender og jeg hevder ikke at musen passer for alle. Det er dog litt vel kjappt å skrive at musen har dårlig ergonomi fordi den ikke passer i _din_ hånd. Logitech hadde nok ikke lagd musen som den er om den ikke passet for de fleste.

 

Jeg må selvfølgelig også anbefale folk å teste musen selv før de kjøper den, men jeg synes ikke noe serlig om en test hvor testeren helt klart snakker for seg selv.

Tips: Bruk musen iallefall en uke og la noen andre gjøre testen sammen med deg. Sjansene er ikke store for at alle testerne har for mange tommler ;D

 

[ Denne Melding var redigert av: Domino på 2002-11-26 15:09 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noe rart, synes jeg, er det at det eneste negative jeg kan finne med min MX500, ikke er nevnt i det hele tatt.

 

Det er store problemer med å få scroll-hjulet og enkelte av knappene til å fungere i de fleste spill og foreløbig finnes det, såvidt jeg vet, ingen drivere eller fix'er som kan ordne dette.

 

Jeg synes også det er litt unødvendig å bastant slå fast at IntelliMouse 3.0 "Ergonomisk sett er flere hestehoder foran MX500" all den tid dette naturligvis er høyst subjektivt. Det er mange (meg selv innkludert) som mener det stikk motsatte.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Den musa som har passet aller best til meg er den gamle Logitech mouseman. Den var perfekt.

 

Kjøpte selv en MX500 og hadde store forventninger til den. Brukt den i et par uker nå, og er meget skuffet. Jeg er kanskje mer skuffet over at det ikke går an å ta kontakt med Logitech på en eller annen måte, enn over selve produktet deres. Det må jo være noe fundamentalt feil i deres oppfattelse av hva kundene deres vil ha, og hvem vi er.

 

Knappene er mappet med tanke på browser og office programmer, ikke spill. En mus som koster drøyt 400 kr i Norge eller rundt 40 dollar i Usa vil neppe bli kjøpt av noe storkonsern eller hjemmekontorarbeider eller hva f**n? Dessuten utfører de trivielle funksjoner som vi overhode ikke har bruk for å forenkle. Knappene kan man remappe til endel andre keyboardknapper, men av en eller annen uhorvelig merkelig grunn blir control og shift emulert som "toggle" knapper. Det betyr at man trykker en gang for å aktivere, og en gang til for å deaktivere. For de av dere som har spilt f.eks Quake, og liker å ha shaft på tommelknapp el. så vet dere antagelig hva jeg snakker om. Siden dette er de eneste knappene som funker å bruke i quake, så sliter man litt med denne musa.

 

Hjulet er jo et kappittel i seg selv. Det har ikke funka i et eneste spill omtrent (Tips til q3 spillere: Sett in_mouse "-1" så går det an å mappe hjulet til funksjoner).

 

Ergonomisk sett er den grei for meg å holde i, og den virker å tracke bevegelsene mine veldig bra. Tommelknappene passer meg ypperlig, mens knappene bak hjulet er ubrukelige (må omtrent knekke langfingern om jeg skal klare å bruke dem, og fortsatt ha et godt grep om musa). Hjulet er også litt for langt bak (for min hand), men det er funksjonibelt. Knappen foran hjulet er akkurat der jeg hviler langfingeren, så den er perfekt. Nå skulle jeg derimot gjerne hatt selve hjulet der, og om knappen hadde kommet foran hjulet, så hadde den også vært ubrukelig siden den ville vært for langt fram.

 

Musen har enormt potensiale, bare noen får fatt i Logitech folka og får rista dem litt :-|

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...