Gå til innhold

SnowDOG's Picture humor thread V.2 - Ingen post uten bilde!


Jarmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd han som skrev denne omtalen aldri fant ut hvilken telefon han egentlig testet. For de uinnvidde kan jeg opplyse om at saken handler om en Nokia N97.

 

Svar til Zeph i posten under: Som du kanskje ser så er det ikke snakk om en skrivefeil siden han hver gang skriver N79. Han har altså virkelig ikke fått med seg hva telefonen han omtaler heter. Det finner jeg faktisk ganske så komisk. Hadde det stått N79 én gang og N97 to ganger, da hadde det bare vært en uskyldig skrivefeil...

post-39805-1253878254_thumb.jpg

Endret av Bradbury
Lenke til kommentar
Er han med sokkene dødsdømt?

Er han med sokkene norsk STATSBORGER!?

Hvis du greier å bevise noen av disse svarene til å bli ja skal jeg gi meg.

Jeg tror du har misforstått bildet av moland & co. Karius og Bactus-historien er et et trist epos om to stakkars hardt arbeidende og uskyldige skapninger som ble urettferdig forfulgt og tilslutt sendt ut på en ferd som ikke kunne ende med noe annet enn en langsom og pinefull død. Alt de gjorde galt var å være på feil plass til feil tid og gjøre det som var naturlig for dem. Hvis du ser filosofisk på dette så er jo det akkurat det samme som skjedde i Kongo. Jeg tror det er det som er poenget med bildet. Begge deler er en tragedie som er Shakespear verdig.

post-55736-1253977474_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...