Gå til innhold

SnowDOG's Picture humor thread V.2 - Ingen post uten bilde!


Jarmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Humor er ikke fritatt fra hverken retningslinjer elller lovverk, og det er ingenting som tilsier at støtende materiale er mindre støtende fordi om den som poster sier "Jammen, det er jo humor, jo..."

 

Zethyr: Det er ikke ulovlig å le av "negere, samer, handicappede, bæsj, nakne jenter og diskusjon.no-moderatorer..." Det er ulovlig å gjøre folks rase til poeng eller begrunnelse for at de oppfører seg dumt, men om fyren som sklir på banaskallet er hvit eller farget er bortsett fra det saken uvedkommende. Og vi har et forbud mot pornografi, men det betyr ikke at damer, nakne eller ikke, er fredet i denne tråden.

 

Men dette er som jeg alltid sier en diskusjon dere er velkommen til å ta under tilbakemeldinger. Eventuelt i samfunnskategorien om dere vil diskutere humorens stilling mer generelt. Eller dere kan sende meg en PM hvis dere bare ønsker å lufte deres frustrasjon og trenger et sted å gjøre det.

 

I denne tråden vender vi tilbake til trådens hensikt og poster bilder, forhåpentligvis morsomme sådan. Jeg sletter den pågående diskusjonen slik at ikke folk føler seg nødsaget til å fortsette, og bildet som forårsaket det i samme slengen. Kommentarer tar vi som vanlig på PM, ikke i tråden.

 

ecolon: Hvis du er skuffet over at tegningen din ikke ble slettet kan du sende meg en PM, så skal vi ordne det. ;)

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

sx529092_1203971658.jpg

 

Måtte mennesker som får penger for å designe slik, brenne.... eller motta komiprisen. :p

 

edit: Men hadde det nå bare vært en normal hals, så kunne det jo faktisk blitt et fint plagg.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...