Gå til innhold

Pinnacle Studio 9 plus - rendering


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg er helt fersk i videoredigering men har knotet en stund og fått til et brukbart resultat på noen av mine digitale videoer. Det som har gitt meg litt avsmak på å fortsette med dette er at hver gang jeg skal brenne ut resultatet mitt så kjører programmet noe som heter "rendering"...virker nesten som om hvert bilde i filmen skal sjekkes/godkjennes og dette tar flere timer....uholdbart! :no: Hadde det ikke vært slik hadde jeg kommet å sittet med dette nokså ofte....

 

Er dette en prossess som må gjennomgås for hver film jeg lager?? Er det noen måte å unngå denne prosessen på eller er det et must? :ermm:

 

Setter stor pris på tilbakemelding!! :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar :) . Det er da altså korrekt at rendering skal ta så utrolig lang tid?

Får vel i så fall ta natten til hjelp....

Det er også slik at når jeg endelig har fått brent en kopi og deretter hadde planer om å brenne en back-up så startet den jammen meg med den samme prossessen...får være måte på... :hrm:

Lenke til kommentar

Ok. Jeg har lagt til en del effekter samt bevegelige dvd menyer og dette krever vel da litt ressurser det da. Vel får ta meg selv i nakken etterhvert så jeg kommer ajour med å få brent alle filmene jeg har tatt av pjokken....er jo VELDIG greit å ha backup'er av disse filmene samt at det sikkert gleder en gammel bestefar å passe på en film av barnebarnet...

Lenke til kommentar

For å få en ekstra kopi trenger du ikke rendering to ganger. Du kan enten velge to kopier når du starter rendering + brenning i Pinnacle eller du kan (lurest) lage en kopi av den ferdige dvd-en (etter at du har testet i en annen dvd-spiller at den virker) i Nero eller lignende.

 

Tor

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...