Tunky Skrevet 29. desember 2006 Del Skrevet 29. desember 2006 (endret) Hallo, lurte på om noen ville dele noen gode vegetaroppskrifter med meg Har vært veggis i tre år nå, og selv om jeg føler selv at jeg er flink til å varierer mellom de rettene jeg behersker, så hadde det vært allright med litt tips 7591579[/snapback] Du kunne jo prøve denne da... 7594476[/snapback] Hvis du ser hva personen linker til, og kan slagordet (se helt øverst) til siden, skjønner du gullkornet. Jeg syns det var ganske morsomt. Endret 29. desember 2006 av Knut_ Lenke til kommentar
KristianF Skrevet 29. desember 2006 Del Skrevet 29. desember 2006 hehehe. Den var litt morsom Lenke til kommentar
golv Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 Eg forsto den ikkje. Lenke til kommentar
Disippel i lære Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 matprat, opplysningskontoret for KJØTT Lenke til kommentar
KristianF Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 Og en vegetarianer spiser IKKE kjøtt Lenke til kommentar
stoltz Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 Er ikke så lett å finne noe uten kjøtt der, nei. Var ikke sååååå morsom da.. Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 ta deg en tur på helsekosten og åpne kjøleskapet så har du hamburgere, falaffel/kjøttboller, pølser, skinkebiter/f.eks pytt i panne, det er av soya, linser, gluten etc og smaker veldig bra. de tåler lite varme så du bør kjøles litt av extra mengder olje, kan gjerne avfette på noen papir etterpå. speking av tomater, agurker, dvs salt la ligge alt fra 5 min til 1 time for så å skylle av saltet i vasken, en reaksjon og maten har en mer spiss på seg. I praksis så varmer det kroppen og en inntar salt på en annen måte en ren form. du har pasta,poteter,ris, så har du grønnsaker, så kan du lære å lage deg saus. f.eks karri saus http://www.curryhouse.co.uk/rsc/sauce.htm hvis du kjøper toro-lasagne på rimi, så kan du bruke en halv pose dvs. 200-250gram grønne linser/brune linser småkoke det i store mengder olje og salt, laurbær blad. og frese deretter i pannen med løk først og hvitløk. evt grønn paprika finkuttet, så blander du det med sausen i esken også sper med melk. brun saus. 1. 50 gram olje/meierismør bland i 1 sps mel, så fres til det blir brunt, ha i "NERO" salt og pepper, helst grønn pepper. 1 dråpe eddik, og spe i vann til slutt. du kan også røre ut litt rømme tilslutt. hvis saus( tofu i hvit saus- fisk i hvit saus) samme prinsipp som brun saus med litt forskjell 1. 50 gram olje/meierismør 2. bland i 1 sps mel NB, lav varme, la det litte på lav varme, i 3-5 min hvit pepper og salt, knivsodd muskatt, hel i melk, helst h-melk alt fra 2dl til mer, til det blir passe, "bechamel" hvit saus, kan også blandes i ost for ostesaus til pasta carbonara/uten skinke lissom, eller mellom veggene i lasagne. så freser du litt tofu eller koker tofu i terninger og ilegger det i sausen her med poteter og raspete gulrøtter i lime. de selger en sånn santa-maria vegetarmix pose du blander med vann, og ferske hakkete tomater. aldri bruk boks tomater, hakk alltid selv. ingen vitaminer/enzymer/ energi, Lenke til kommentar
MiSP Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 HELT seriøst? Prøver du å være morsom, eller la du ikke merke til at dette er gullkorn-kategorien? Lenke til kommentar
-Koenigsegg- Skrevet 30. desember 2006 Del Skrevet 30. desember 2006 (endret) ta deg en tur på helsekosten og åpne kjøleskapet så har du hamburgere, falaffel/kjøttboller, pølser, skinkebiter/f.eks pytt i panne, det er av soya, linser, gluten etc og smaker veldig bra. de tåler lite varme så du bør kjøles litt av extra mengder olje, kan gjerne avfette på noen papir etterpå. speking av tomater, agurker, dvs salt la ligge alt fra 5 min til 1 time for så å skylle av saltet i vasken, en reaksjon og maten har en mer spiss på seg. I praksis så varmer det kroppen og en inntar salt på en annen måte en ren form. du har pasta,poteter,ris, så har du grønnsaker, så kan du lære å lage deg saus. f.eks karri saus http://www.curryhouse.co.uk/rsc/sauce.htm hvis du kjøper toro-lasagne på rimi, så kan du bruke en halv pose dvs. 200-250gram grønne linser/brune linser småkoke det i store mengder olje og salt, laurbær blad. og frese deretter i pannen med løk først og hvitløk. evt grønn paprika finkuttet, så blander du det med sausen i esken også sper med melk. brun saus. 1. 50 gram olje/meierismør bland i 1 sps mel, så fres til det blir brunt, ha i "NERO" salt og pepper, helst grønn pepper. 1 dråpe eddik, og spe i vann til slutt. du kan også røre ut litt rømme tilslutt. hvis saus( tofu i hvit saus- fisk i hvit saus) samme prinsipp som brun saus med litt forskjell 1. 50 gram olje/meierismør 2. bland i 1 sps mel NB, lav varme, la det litte på lav varme, i 3-5 min hvit pepper og salt, knivsodd muskatt, hel i melk, helst h-melk alt fra 2dl til mer, til det blir passe, "bechamel" hvit saus, kan også blandes i ost for ostesaus til pasta carbonara/uten skinke lissom, eller mellom veggene i lasagne. så freser du litt tofu eller koker tofu i terninger og ilegger det i sausen her med poteter og raspete gulrøtter i lime. de selger en sånn santa-maria vegetarmix pose du blander med vann, og ferske hakkete tomater. aldri bruk boks tomater, hakk alltid selv. ingen vitaminer/enzymer/ energi, 7606914[/snapback] Gullkorn :!: edit: jeg quoter fordi han ikke skal få sjangs til å redigere bort Endret 30. desember 2006 av -Koenigsegg- Lenke til kommentar
jebus2 Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 Auch, så ikke at det var link først så leste igjennom den et par ganger.. Men så så jeg at han sa han hadde vært veggis i 3 år ;P og trodde han som svarte mente at han skulle prøve seg selv. Jeg lo, men rødmet da jeg så at det var en clicky Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå