Gå til innhold

Plagsomme Ghaalls gankeblogg (humor)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg syns kriger utafor bg er gøy jeg husker når jeg var i stv og lvla sammen med en venn så kom det en ally og drepte oss når vi owerpulla så vi bestemte oss for og vente på og ganke han så gjore vi det i en ganske lang stund så campa vi men så kom han aldrig untatt at det kom to lvl 60 2 warriors viss jeg husker riktig så da logger vennen min over på mage og ganker de da lo jeg jævlig godt så kom det flere blant annet en warlock som starta og summone folk da klikka det får vennen min og når vi satt på vt så fikk vi med oss enda flere vi var bare 7 og de varsån 40 stk eller no så vi gjemte oss og når de var en og en da kom vi fram og ganka de jeg som var low lvl sto ofte som lokke mat lit kjpt og ikke få lov til og drepe men når jeg kom tilbake og campa så var /spit macroen klar

Lenke til kommentar

Har nok gjort noe lignende selv, bare ikke whispra folk etterpå:S Husker en gang jeg drev å ganket en rogue med druiden.. Så logger han en lvl 60 priest, og begynner å drepe meg.. Som den druiden jeg var kom jeg meg lett unna.. Logget roguen min som ikke var så langt unna..

Da jeg kom tilbake med roguen hadde han logget roguen sin igjen.. Dreper han såklart lett.. (var dagger rogue på den tiden..) Han logger presten, jeg dreper den før han får loadet ferdig - Han resser, jeg 1shoter han - Han resser andre gang, jeg venter til han har fullt mana og liv + buffs og byttet til shadow gear, banger han for tredje gang.

Vinker så hadet før jeg logger druiden og lvler videre i fred^^,

 

ps: skjedd flere gangericon10.gif

Lenke til kommentar

Hmm. Har lest gjennom denne tråden nå. Og må bare skyte inn et par små innspill her.

 

Ganking som dere prater om er etter min mening ekstremt lavmål. Det viser totalt mangel på baller, og man er rett og slett en feig faen hvis man driver med slikt.

Hva er det alle horde guards sier igjen? Strength and honor? Ikke mye honor i ganking akkurat.

Drep målet ditt en gang. Hvis han kommer tilbake for hevn så har du selvsagt lov til å forsvare deg. Men sitt nå for faen ikke oppå liket til han du har drept kun for å drepe han på nytt.

Hva i alle dager blir det neste lavmålet? Å teame opp med noen andre slik at en camper liket og den andre venter ved graveyard i tilfelle han spirit resurrecter?

 

Nå vel, man kan vel aldri bli helt kvitt slikt. Er jo tross alt alt for mange spillere som har et medfødt markeringbehov som de ikke har noen muligheter til å få utløp for i det virkelige liv.

 

Og hvis dere tror at ganking i wow er plagsomt, så tenk litt på dette.

På gode gamle MUD's var det helt vanlig med XP loss hvis du døde.

Der hvor jeg spilte var det 30% xp loss til monsterdeaths og 10% hvis du ble PKed.

Ufattelig morsomt å droppe fra lvl 38 til 31 f.eks og dermed kanskje miste en uke spilletid.

Eks: En person angriper et ballehardt monster som står i et rom det kun er en exit fra. Du caster thorns på exit så den er stengt. Så healer du monsteret.

 

Enkelt og greit, drep en person en gang. Hopp rundt og gni det inn til han. Og la han så være i fred.

 

Og når det kommer til om det er ondt eller ikke.. En jeg kjente som drev med PKing på MUDS svarte følgende da jeg spurte hvorfor han drepte andre.

"Because I feel like i'm killing a part of their life for real, considering the amount they have to spend to gain back lost XP". Ikke akkurat sånn skrevet, men det var essensen. Nå det er ondt.

Endret av dercaS
Lenke til kommentar

Okey, jeg har styrt unna denne tråden ganske lenge, da mange her viser empati-nivåer sammenlingbare med lampeskjermer.

 

Flere har rettet en pekepinn mot sammenligningen av WoW og RL, gjerne med sidekommentaren "det er bare ett spill". Til dette ønsker jeg abre å si at okey, du har helt rett, det er bare ett spill. Ett spill man bruker sin egen fritid på å spille, noe man kun spiller for å oppnå glede, for å ha det gøy.

 

Greit, så man utsetter seg selv for faren for corpsecamping og griefing på andre måter. Det er strengt tatt lite man kan gjøre for å beskytte seg mot slike ting. Enkelte ting man kan gjøre, er for eksempel å spille på en RP-PvP server, hvor slik oppførsel generelt ikke er godtatt.

 

Betyr det at man utsetter seg for denne faren, at man skal oppleve det? Og hvis man opplever det, er det riktig? Hva ligger egentlig bak slik oppførsel hos greiferen?

 

Dette handler om folkeskikk. Folkeskikk og respekt for hverandre. Å drepe en spiller av motsatt fraksjon er greit. Fullstendig tolererbart. Dette blir tilogmed oppmuntret, av meg selv inkludert.

 

Å derimot drepe en spiller av motsatt fraksjon gang på gang, med det formålet å gjøre vedkommende frustrert, sint, og tilogmed lei seg, er lavmål. Ser dere ikke dette? Ser dere ikke hvordan man dra paralleller til virkeligheten?

 

Jeg visste med en gang jeg så at det ble dratt paralleller imellom juling IRL og griefing, at tråden ville bli totalt meningsløs, og at diskusjonen kun ville dreie sg rundt dette. At alt fokus vilel forsvinne. Det jeg ønsker å oppnå med denne posten er å få fokus tilbake der jeg mener det hele tiden burde ha vært.

 

 

 

 

En bruker nevnte at det var visse aspekter ved WoW som ikke var særlig "RP". Dette har vedkommende selvfølgelig helt rett i. WoW er nemlig ingen perfekt Rp platform. Så langt ifra. Det man derimot har i WoW, er ekstrem atmosfære, spillermengde og mange andre ting jeg ikke tar meg bryet å ramse opp. Man ser derimot bort visse elementer i gameplayet, for å få In Character følelsen helt over seg.

 

Å prøve å unnskylde Corpse Camping med Rp, på noen som helst måte, er feil! Så enkelt er det! Nå vil sikkert noen trassige brukere si meg imot, kun for frydens skyld, men dette er ett tema jeg ikke lenger kommer til å svare på.

 

 

Ett kort innlegg ble litt lengre enn forventet, slikt skjer.

Endret av jossda
Lenke til kommentar

Jeg vil informere om at det ikke blir flere oppdateringer i bloggen fordi jeg ikke vil bruke penger på å fornye abbonementet på min andre account kun for å ganke. Har rykte på meg for å være temmelig snill og grei blandt venner på de forskjellige realmene jeg har characters på. Har aldri ninjalootet eller corpsecampet noen (utenom de ofrene som jeg postet om her). Jeg respekterer også RP-regler, men det finnes enkelte unntak, som dere fikk se her. Var kanskje bare at jeg måtte få ut litt aggresjon eller prøve hvordan det er å være drittsekk. Noe jeg klarte med glans. :!:

 

Håper de som ville banke meg opp ikke mener det.

Endret av Meldarion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...