Gå til innhold

Riktig av meg å neede på denne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde til og med de skuldrene på warrioren min en liten periode :D

 

Men ja det er vel "ok" at du needer på en slik item, selv om jeg aldri hadde gjort det selv, kun pga at hunters kan bruke mail på 40, og at det ofte blir krangler og dritt ut av slike ting. Hadde i såfall diskutert det før bossen\instancen, er så lei av loot krangler :)

Lenke til kommentar

Som en hunter burde du egentlig ikke ha rollet på noen av de itemsene, som en annen har sagt før meg, of the monkey gear er mye mye bedre.

 

Pet's scaler jo nå med hvor mye AC/Attack Power du har også, dermed er det nok lurest om du skaffer deg mest mulig mail armor når du blir level 40.

 

Fleshhide shoulders er helt greie for en hunter, men når jeg var i samme tilfelle så droppet jeg og rolle fordi jeg viste at jeg kom bare til og bruke de i totalt to levler mens de vil vare mye mye lengre for en rogue/feral druid.

Lenke til kommentar

Synes det er fair at du roller på den, hunter bruker ikke armor til noe spesiellt uansett, så det er statsen som teller. Om han spammer dritt om deg i general osv kan du bare reporte ham så får han 3 hour suspend, samme om du har gjort noe galt eller ikke. (Kallte selv en dritt som ninja en epic BwE øks i UBRS en gang en fucking ninja, og han reporta meg og jeg fikk 3 hr suspend, selv om gm kunne se at han dreiv og erta meg på seg etterpå) men uansett, du har like mye rett på dem som en rogue imo.

Endret av Kandalf
Lenke til kommentar

altså.. du var level 38... Huntards kan vel ikkje bruke mail før på level 40?

altså du kunne ikkje bruke mail enda... Eg hadde ikkje blitt forbanna på deg om eg hadde vore med roguen min. Men blei litt sur når en huntard rolla på den røde maska som man får i ZG.. husker ikkje heilt ka den heittte.. men den er litt bedre enn Shadowcraft cap... Men eg såg det var nokre andre som blei skikklig forbanna og skriev i /g "omfg n00b huntard! rogue mask :S gimme!" ;)

Lenke til kommentar
altså.. du var level 38... Huntards kan vel ikkje bruke mail før på level 40?

altså du kunne ikkje bruke mail enda...  Eg hadde ikkje blitt forbanna på deg om eg hadde vore med roguen min. Men blei litt sur når en huntard rolla på den røde maska som man får i ZG.. husker ikkje heilt ka den heittte.. men den er litt bedre enn Shadowcraft cap... Men eg såg det var nokre andre som blei skikklig forbanna og skriev i /g "omfg n00b huntard! rogue mask :S gimme!"  ;)

7601162[/snapback]

 

Soleklar hunter/rogue/druid maske. Er bare ZG so no big deal, roller på det man trenger. Needa maska med warrioren min også før jeg fikk lionheart :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...