Gå til innhold

Puben - Generell Fotballdiskusjon


danno_O

Anbefalte innlegg

Velge?

 

Høres litt feil ut. Ingen velger da lag, det er jo noe som bare kommer føler jeg?

 

Jaja, du skjønner hva jeg mener :) Var ikke helt våken når jeg skrev det, og så klart er det bare noe som kommer. Football is love (?).

 

Nei, får drasse meg i seng..

Endret av Skjoldal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her ble det svært stille, men det skal jo alltid være liv på en fotballpub, så ja. :) Jeg kan prøve å få fart i snakket. Så, i dag er det ny runde i Tippeligaen igjen; hvem slår hvem, hvem spiller uavgjort, hva blir resultatene, hvem vinner serien, hvem rykker ned?

 

Slå dere løs. :D

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Serriøst? Var det npen som så på programmet "Spekter" på NRK2 i kveld? Diskusjonen dreide seg rundt økonomi i norsktoppfotball, og hvor dårlig den har vært de sisste årene. Mot slutten diskuteres altså EM i 1016 som Norge-Sverige vurdrer og søke. I dette tidpunkte er Såndre Kåfjord i studioet med Hegnar fra kapital og diskuterer bla. Sengeplasser etc.

 

Kåfjord får altså spørrsmålet: Hvor skal de 1 million menskene som er beregnet til å komme til Norge og sove? Det er altså 15.000 hotellsoverom i Norge. Sondre kåfjord klarer rett og slett ikke å svare for seg og driter seg ut igjen. Er det virkelig mulig at en fotballnasjon som Norge, som stiller såppass høye krav har hatt en så naiv representant som sådre kåfjord?

 

Grufs. :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...