Gå til innhold

Hjelp til min første vannkjøling !


Anbefalte innlegg

Heisann!

Jeg har lenge tenkt på vannkjøling til pcen min, men nå trenger min C2D E6600 bedre kjøling for å klokke lenger. Jeg skal ha vann på CPU, GPU og Chipset. Jeg har ikke god plass i kabinettet så blir vell en ekstern løsning. Dette blir mitt første møte med vannkjøling så er egentlig ganske blank på hva jeg skal velge, men jeg har sett litt på 2 stykker:

 

Asetek WaterChill Xternal

 

Corsair Nautilus 500

 

Er disse noe bra?

 

Kom gjerne med andre forslag! :thumbup:

 

Min HW:

Asus P5W DH

C2D E6600

ATI 1900XTX

Corsair 6400 C4

Antec p180

 

Mvh Sindre

Endret av whoami
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Cooltek eller Black Ice pro er mye bedre valg på radiator. Du kan med fordel droppe tank og bruke T-stykke for påfylling istedet. Da sparer du ~500 bare på tank. Husk også nipler på de komponentene som ikke har medfølgende. Alle må ha samme diameter på selve nippelen. 3/8" er et greit valg på innerdiameter på slange (9,5-10mm). Dette må du også legge til.

Lenke til kommentar

Dropp tanken og bruk t-line med mindre du absolutt MÅ ha noe som tar opp plass i en 5 1/4"-plass. Slanger er billig, men nipler kan finne på å koste litt det også. Den pumpen er visstnok overpriset i forhold til ytelse og du får bedre pumper til samme prisen (swiftech, bl.a.) Hydor L30 funker bra hvis du monterer den i strikker eller noe (den vibrerer en del). Så dropper du tank og kjøper en rimeligere pumpe, og du har noe som er mye bedre enn waterchill-settet du lenket til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...