Gå til innhold

Alternativ til MovieMaker


Anbefalte innlegg

Movie maker følger med på de fleste Windows XP PC'er men det er ikke spesielt bra... (for å si det mildt) SÅ: TAKE YOUR TIME - PLEASE READ THIS!

 

HJELP!

 

13-ÅRING SOM ER NYBEGYNNER HER!

Hei, du marius, jeg har også jobba en del i MM og kunne trenge litt hjelp, hvis du kan hjelpe meg. jeg synes MM er et altfor svakt program, og det krasjer for ofte. Men før jeg går inn på det vil jeg spørre om en ting: På tidslinja står det "lyd/musikk" og et annet sted står det "lyd". er det mulig å legge på to lydspor uten om den lyden som hører til filmen? (hvis man har et filmklipp uten lyd, går det da?)

Uansett så er jeg på jakt etter et nytt program! Jeg har hørt om flere ulike, og prøvd POWER DIRECTOR 3 (det var litt få muligheter og virket litt for gammelt) OG HAR HØRT OM "jahshaka" eller noe. sikkert mange fine programmer, men her kommer det STORE problemet:

 

Jeg bruker ikke MM så mye til film, (jo av og til) men jeg er veldig interessert i animasjon, og bruker primitive metoder som ofte er for dårlige. Håper du tar deg tid til å lese, for jeg er ganske desperat!

 

jeg bruker BL.A. webcamera og plastelina, og det funker fint, bortdett fra at man får 389 filmklipp på 0.17 sek. nede på tidslinja og at programmet krasjer med en gang. Jeg vet jo at MM ikke er beregnet på dette her..! Den andre metoden ser lekrere ut, men er mye vankeligere å få til, nemlig PAINT. (også et ræva program egentlig) jeg begynner å få taket på det nå, men det er et program som er vanskelig å bruke på denne måten, og det er ikke rom for å feile. drømmer om å få jobb i DISNEYTOON STUDIO eller PIXAR, men spørsmålet mitt er egentlig om du har noen råd? vet du om noen animasjonsprogram?

 

TUSEN TAKK FOR EVT. HELP!

 

--> jeg har alerede fått noen tips, men er selvfølgelig mottagelig for fler! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde du skrevet en litt mer særiøs tråd, ville du fått litt mer hjelp tenker jeg. :cool:

Kan anbefale Sony Vegas, et program for både de som skal ha enkle fuksjoner og avanserte. Isteden for paint kan du bruke Photoshop, helst en av de nyeste. CS2 eller CS3. Til animasjon kan du bruke Toonboom eller Macromedia Flash osvosv.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

ToonBoom er et veldig bra program for 2D animasjoner, jeg er enda ny, men kan da lage noe som er litt verdt aa se paa (http://brcsd.4vqzl21.remote.schoolcenter.com/education/staff/staff.php?sectionid=230 - Gaa litt ned og vent paa "VIking" til aa starte). Men istede for aa betale $400 paa www.toonboom.com, gaa heller til www.journeyed.com og velg den europeiske avdelingen og spar noen hundre kroner. Programmet er utrolig og er verdt pengene om du har tid til aa arbeide med det :w00t:

Lenke til kommentar
Hadde du skrevet en litt mer særiøs tråd, ville du fått litt mer hjelp tenker jeg. :cool:

Kan anbefale Sony Vegas, et program for både de som skal ha enkle fuksjoner og avanserte. Isteden for paint kan du bruke Photoshop, helst en av de nyeste. CS2 eller CS3.

7585432[/snapback]

 

Anbefaler du en 13åring å bruke programmer som koster flere tusen? :!:

 

Jeg må bare le jeg!

 

PhotoFiltre er et godt gratis alternativ til Paint.

 

Et bra, gratis, alternativ til MM, kanskje Avid FreeDV?

Endret av tommyeggen
Lenke til kommentar

Ja, det har jeg hørt om.

Kan jo selvsagt laste ned Sony Vegas (som forøvrig bare koster 120$, ikke 400$) og alt det der,

men jeg hadde i utgangspungtet tengt å være litt lovlig....

PhotoShop vet jeg ikke så mye om,

ToonBoom har jeg nettopp starta med osv.

Hvis noen har tips til hvordan en kan komme i gang med programmene er jeg glad for dem...

 

Ellers kunne jeg sikkert kontakte www.noroff.no men de kan sikkert egentlig ikke hjelpe meg så mye. De er vel litt mer proffe.

Endret av kr0401
Lenke til kommentar
ToonBoom har jeg nettopp starta med osv.

Hvis noen har tips til hvordan en kan komme i gang med programmene er jeg glad for dem...

7886703[/snapback]

 

Naar det gjelder ToonBoom er det for det meste bare aa gaa til www.toonboom.com og se paa deres tutorials. Ellers er det bare aa tegne, feile og laere. Jeg kan ogsaa prove aa svare paa enkle sporsmaal om jeg kan :yes:

Lenke til kommentar
Hei

Er du intressert i animasjon hvor du tar enkeltbilder og setter dem sammen til en film(f.eks. en .avi-fil ?). Det finnes to knall bra gratisprogrammer for det: http://animatordv.com/download7

..og et som heter Monkey Jam.

Ta også en titt på Brickfilm.com. De tar i hovedsak for seg animasjon med lego, men også masse nyttige tips for en plastilina-animatør.

7596271[/snapback]

 

 

BrickFilm. jeg kom ikke inn. Jan Fredrik må ha skrevet feil eller noe... det finnes sikkert ikke lengre... :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...