pwned Skrevet 7. juli 2007 Del Skrevet 7. juli 2007 Siesta på Hamar er slettes ikke verst 60 spenn for en stor, bruskostnader kommer i tillegg (ja, litt dyrt). Ikke det at jeg har smakt så mange andre steder riktignok. Bislet på Oslo... burde jeg skjønne lett at den ligger utafor Bislet? Må nesten teste den en dag... Lenke til kommentar
Gjest member-97590 Skrevet 7. juli 2007 Del Skrevet 7. juli 2007 Venezia i Førde. Den er elsk! Er ganske dyr! 75 kroner pluss brus. Men er til gjengjeld trygg å spise. Kebab til under 60 kroner er som oftest importert kjøtt med ekstremt høyt bakterie innhold. Og som av og til bringer salmonella. Lenke til kommentar
j-- Skrevet 7. juli 2007 Del Skrevet 7. juli 2007 Venezia i Førde.Den er elsk! Er ganske dyr! 75 kroner pluss brus. Men er til gjengjeld trygg å spise. Kebab til under 60 kroner er som oftest importert kjøtt med ekstremt høyt bakterie innhold. Og som av og til bringer salmonella. 9026702[/snapback] Lyst til å forklare hvor den ligger? Mormora mi bor i Førde, og kan være veldig greit å vite hvor man skal traske for å få seg kebab =) Selv mener jeg beste kebaben er fra kjeden Campino som holder til i østfold. Ihvertfall er Campino i Halden kjempegodt. Særlig kebabrull med fetaost. Koster 70 + drikke, men er virkelig verdt det! Lenke til kommentar
Blaz Skrevet 12. juli 2007 Del Skrevet 12. juli 2007 1001 natt i Trondheim er best! Prøvde Bislett kebab da jeg var i Oslo. Veldig god, men jeg ble skuffa. 1001 natt, fyllekebab 4 ever! Lenke til kommentar
Gjest member-97590 Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Venezia i Førde.Den er elsk! Er ganske dyr! 75 kroner pluss brus. Men er til gjengjeld trygg å spise. Kebab til under 60 kroner er som oftest importert kjøtt med ekstremt høyt bakterie innhold. Og som av og til bringer salmonella. 9026702[/snapback] Lyst til å forklare hvor den ligger? Mormora mi bor i Førde, og kan være veldig greit å vite hvor man skal traske for å få seg kebab =) Selv mener jeg beste kebaben er fra kjeden Campino som holder til i østfold. Ihvertfall er Campino i Halden kjempegodt. Særlig kebabrull med fetaost. Koster 70 + drikke, men er virkelig verdt det! 9026738[/snapback] Ja, skal forklare! Hvis du står på firda billag, så går du over vegen, og til høgre, der skal Venzia ligge. Rett ved handelshuset, det store raude kjøpesenteret. Lenke til kommentar
coban Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Sofienberg Grill har sinnsykt god kebab, når jeg gikk på skole der så gikk dette for å være noe av det beste i Norge. Bislett har tapt seg i det siste - sofienberg er utrolig god. Utrolig frisk og god kebab, det er råvarene som teller:-) Lenke til kommentar
shizz kebab Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Kan anbefale Sonnys Grill, ligger bak blitz-huset. Veldig god kebab, spesielt den hjemmelagde dressingen. Lenke til kommentar
Litraphy Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Noen bra steder i Porsgrunn/Skien's området? Lenke til kommentar
WIP-Slettes-Gh79d3mO Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 (endret) Ingenting slår Bislett Kebabhouse! Endret 13. juli 2007 av WIP-Slettes-Gh79d3mO Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789 Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 (endret) Siggerud Kebab (verdens beste, kødder ikke drar dit bare for den) Bislet Kebab Sidney Kebab i kongsberg jeg liker best sånn fasje kebab faktisk, det er vell mer en norskifisert babb... Endret 13. juli 2007 av Slettet+981234789 Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 Huff, den på Siggerud er jo bare helt grusom. Spiste den én gang for sånn 2 år siden, fordi jeg har en eks derfa. Helt grusom. Den bak Blitz er digg, ja. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789 Skrevet 13. juli 2007 Del Skrevet 13. juli 2007 (endret) Huff, den på Siggerud er jo bare helt grusom. Spiste den én gang for sånn 2 år siden, fordi jeg har en eks derfa. Helt grusom. Den bak Blitz er digg, ja. 9068974[/snapback] må huske på at det har bytta mange der, den jeg snakker om har vært der i 1,5 år laaaangt ifra grusom.. den ved hausmansgt, terningen er også helt ok beirut i torggt er også ok får ganske mye der... Endret 13. juli 2007 av Slettet+981234789 Lenke til kommentar
Ulkesh Skrevet 14. juli 2007 Del Skrevet 14. juli 2007 Charlie's på Årvoll i Oslo rocker brakka, god mat uten anale konsekvenser. Min overtids-mat nr 1. Det samme sies for Mathus på Vestli, du har ikke spist sterk kebab før du har spist der. Lenke til kommentar
EvenEleven Skrevet 14. juli 2007 Del Skrevet 14. juli 2007 Sidney i drammen er elsk...og Nam NAM ofc som vi eide før. Lenke til kommentar
DanielL Skrevet 14. juli 2007 Del Skrevet 14. juli 2007 Har alltid ment at Bislett har vært den beste,men prøvde i dag på Fire Årstider i Bærum og fy som jeg har en ny favoritt! Kjøttet var av en helt annen kvalitet og pitaen var 3 ganger større enn alle steder jeg har smakt det Lenke til kommentar
shizz kebab Skrevet 15. juli 2007 Del Skrevet 15. juli 2007 Aah, å si at Bislet er best er bare så dumt. Spis litt flere steder før dere sier sånt. Lenke til kommentar
DanielL Skrevet 15. juli 2007 Del Skrevet 15. juli 2007 "Å huff,noen sier et kjent sted er best!Så fryktelig"" For å være ærlig syns jeg den som heter Smått og Godt på Byporten er bedre men husket ikke navnet i går så tenkte Bislett var et like godt eksempel. Men uansett,man kan da ha sin mening om hvor kebaben er best selv om det ment av andre også? Lenke til kommentar
DanielL Skrevet 15. juli 2007 Del Skrevet 15. juli 2007 (endret) Dobbelpost. Endret 15. juli 2007 av DanielL Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå