foxxy Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Det sitter nok mer i hodet enn i tunga Bullshitt. Rødt kjøtt smaker jo stort sett det samme, men det er krydderet som gir smaken. Tror jeg har spist på 5-6 forskjellige steder i Tønsberg distriktet og kjøtt konsistensen er forskjellige hos nesten alle. Uansett, hadde nyttårsforsett på å bruke mindre penger på kebab og se hvor lenge jeg klarte meg uten. Nå merker jeg at jeg ikke holder særlig lenger Greier deg aldri! Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Skal ned på KebabKing! Can't wait! Lenke til kommentar
-MK- Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Spiser folk i rull, eller pita egentlig? Jeg har i alle år spist rullekebab, men her om dagen fant jeg ut at Pita var egentlig ikke så verst.... Lenke til kommentar
KKake Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Spiser som regel kebabtallerken jeg. Enklest. Men på farta blir det gjerne i pita eller rull, alt etter hva som frister mest. Lenke til kommentar
Scotty Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Sjeldent jeg tar pita.. Blir som oftest rull, men i ny og ne tar jeg tallerken. Er snakk om på Balkan selvsagt. Lenke til kommentar
Darkbuster Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Balkan er gud. Var der nå, siden Bislett for tiden er stengt, og fy som det smakte! Kjøttet var himmelsk (Og jeg er egentlig veldig kresen på kjøtt), salaten var fersk, pitaen var crispy. Det var rett og slett en god opplevelse å være der. Trekker ned på lang ventetid, og høy pris. Ellers er denne mye bedre enn Bislett. Lenke til kommentar
Darkbuster Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 En kebab i pita er 50,- En kebab i pita og sitte på Balkan er 55,- Liten brus 20,- Stor brus 25,- Det er ikke det dyreste som finnes, men nå sammenligner jeg det bare med Bislett en meter over gata. Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Det er rimelig, etter min erfaring. Lenke til kommentar
phfjeld Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Det er kjempebillig, her i byen koster en kebab rundt 65 kroner. Det er jeg forresten veldig fornøyd med. Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Haha. Dette blir bare verre og verre, hvor skal dette ende? Lenke til kommentar
Patrick de Maar Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Svingen kebab(holmestrand): 85kr for stor kyllingbab i pita! Buona grill(sandsli): 60kr(tror jeg) for en skikkelig stor og god ekte skikkelig kvalitets lam kebab i pita. Herregud så godt! Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Den svingen bor det sikkert bare rikinger! Lenke til kommentar
Patrick de Maar Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Det er dyrt, men er der bare en gang i året. Det er den lange ventingen mellom hver gang jeg er der som gjør det lille ekstra, antageligvis. Den er vannvittig god, i hvert fall : ) Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79 Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Åsane Grill Og Pizza 79.- for vanlig (89.- for å sitte inne) 99.- for stor (109.- for å sitte inne) dette er rullekebab, men sannt skal sies, her blir det brukt skikkelige råvarer. Denne kebaben er himmelsk etter min mening.. Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Nå skulle jeg tro at min lille kebab for 49kr bare er søppel! MEN NEI! Lenke til kommentar
phfjeld Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Huff da, det var dyrt. På Kebab House i Fredrikstad koster det som tidligere nevnt 65 kroner for en kebab i pita om man sitter inne. Også her bruker de skikkelige råvarer. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå