Stoop kid Skrevet 3. januar 2009 Del Skrevet 3. januar 2009 (endret) hehe selv er jeg kebab frelst og spiser oftest på new beirut kebab. Den er ikke sånn helt utrolig, men gjør jobben veldig bra og svikter meg aldri Spiste en del der før, men en dag var det 2 stk som serverte, og han ene gjorde omtrent ikkeno' mens jeg sto i køen. Da det ble min tur tok han seg av min bestilling, og snudde seg vekk fra meg da han skulle rulle inn babben. Der lente han seg over den, og det virket som han spyttet diskré i den. Slutta å dra dit fra og med da, selv om jeg rev av den øverste biten og spiste kebaben for det. Endret 3. januar 2009 av Quicko Lenke til kommentar
sureup Skrevet 3. januar 2009 Del Skrevet 3. januar 2009 hehe selv er jeg kebab frelst og spiser oftest på new beirut kebab. Den er ikke sånn helt utrolig, men gjør jobben veldig bra og svikter meg aldri Spiste en del der før, men en dag var det 2 stk som serverte, og han ene gjorde omtrent ikkeno' mens jeg sto i køen. Da det ble min tur tok han seg av min bestilling, og snudde seg vekk fra meg da han skulle rulle inn babben. Der lente han seg over den, og det virket som han spyttet diskré i den. Slutta å dra dit fra og med da, selv om jeg rev av den øverste biten og spiste kebaben for det. Haha såpass jah. Har spist der sikkert 300 ganger og aldri hatt problemer Og jammen nå blir det en kebab der ikveld og Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Kebab King på Teiehøyden! Kvalitetskebab uten like! Litt stive priser(Liten:49, Stor:59 og X-Stor:70) men den er knall god! Anbefales for de som er i nærområdet! Lenke til kommentar
vingebil Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Dalia kebab i Bergen!!!!! Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Kebab King på Teiehøyden! Kvalitetskebab uten like! Litt stive priser(Liten:49, Stor:59 og X-Stor:70) men den er knall god! Anbefales for de som er i nærområdet! Hva er det som er grunnen til at du kaller det "kvalitetskebab" da? Jeg vil opplyse om en ting her, stortsett alle kebabsjapper i Oslo, og muligens resten av landet bruker det samma kebabkjøttet. Det er ikke mange som leverer det, og det kjøttet jeg opplever at brukes mest, er det fra Kanda Food A/S. Du vil se at når en kebabsjappe selger hamburgere osv, så har de samme bildene på menyen alle sammen. De som sitter oppe under taket, med baklys. Dem er bilder tatt av det firmaet som leverer kjøttet og varene. Det er utrolig hvor lite disse gatekjøkkenkokkene gjør. Ikke bare får de sausen, kjøttet, brødene ferdig, men de får også grønnsakene ferdig opphakket. Kjøkkenutstyret de bruker for å tilberede kebaben er også nesten det samme. De to hovedleverandørene kebabsjappene bruker, er Scandi Food A/S, og TurNor A/S. Disse leverer billige stekebrett og pizzaovner som lages i Tyrkia. Så når dere argumenterer for forskjellen mellom Bislet Kebab og New Beirut Kebab, er det egentlig nøyaktig den samme maten. Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Men alikevell er de såååå forskjellige:) Lenke til kommentar
vingebil Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Heilt sant! ingen lager lik kebab, smaken er aldri lik,uansett levrandører Lenke til kommentar
Ari Gold Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Kebab King på Teiehøyden! Kvalitetskebab uten like! Litt stive priser(Liten:49, Stor:59 og X-Stor:70) men den er knall god! Anbefales for de som er i nærområdet! Det var ikke dyrt Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Det sitter nok mer i hodet enn i tunga Lenke til kommentar
sureup Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Haha har du smakt kebaben hos new beirut og bislett? Smaken er helt forskjellig så hvorfor antyder du at det er feil å diskutere forskjellen? Og det du tror er sjokkerende nyheter tror jeg er kjent blant de fleste kebabspisere Lenke til kommentar
foxxy Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Ari: De gikk opp 10kr nå for ikke så lenge siden, før var det billig, nå syns jeg det blir dyrt. Ikke sånn at man kan spise der 4-5 ganger i uken. Ramius: Det tror jeg ikke! Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Haha har du smakt kebaben hos new beirut og bislett? Smaken er helt forskjellig så hvorfor antyder du at det er feil å diskutere forskjellen?Og det du tror er sjokkerende nyheter tror jeg er kjent blant de fleste kebabspisere Nei det er det så absolutt ikke. For det første så er det ikke alle kebab"kokker" som vil være komfertable med å avsløre hvem som lager ingredientsene. Mange vil beholde den lille stoltheten de har og overbevise om at maten de lager er deres produkt. Jeg kan garantere deg at hvis du går inn i en hvilken som helst kebabsjappe, og spør en som står å spiser kebab der hvem som har laget kjøttet, vil han ikke kunne svare deg. Jeg visste egentlig at den informasjonen jeg kom med ville falle for døve ører. Men forhåpentligvis vil dere skjønne når dere blir eldre, hvor teit det er å prøve å skille mellom nyanser i den verste søppelmaten som finnes. Som erfaren på området kan jeg si at det eneste som gjør at smaken varierer, er steketid - altså hvor lenge det fordervede kjøttet er stekt. Så kan det hende at "kokken" slår seg litt løs og drysser litt grillkrydder på kjøttet. Og mengdene med saus vil også ha litt å si på smaken. Men i deres tilfelle har disse kontrastene blitt så spennende, at dere tror de har mer å si enn det som er virkeligheten. Jeg har vært ganske engasjert i å kunne lage mat som er populært selv. Og etter å ha spist kebab rundt nesten overalt i Oslo, har jeg funnet ut hva som faktisk inngår i disse sausene. Jeg skal ikke ta hele spylista, men det er blanding av ingredientser som brus, sennep, rømme, masala og chilisaus. Samt flere ingredientser som kulturelt sett ikke har noe med hverandre å gjøre, og ville fått enhver gourmetkokk til å snu i døra. Sånn som du ser Bislet Kebab gjør nå, tror jeg vi vil se en sammensmeltning av flere kebabsjapper. Sannheten er at all kebaben er det samme, med få untak (i Oslo). Og når produktet er det samme, så er egentlig hele kebabindustrien helt likt som en kjede, og sammenlignbart med McDonalds. Den dagen jeg finner et sted som lager kjøttet selv, brødet selv, sausene selv, og hakker grønnsakene selv, da skal jeg kjøpe mye kebab der. Dette finnes ikke i Oslo. Men som jeg har nevnt tidligere i tråden så gjør Campinos Pizza i Halden dette. Det er kebab av en helt annen dimensjon. Lenke til kommentar
Ari Gold Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 Sant nok. En prisøkning på 10 kr er ikke bra! Det var ikke ironi! Tar ikke mange ukene før du blir lei kebab hvis du spiser det 4-5 ganger i uken uansett hvor mye den koster Lenke til kommentar
Francesca_ Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 I Torggata er det i hvert fall mange som lager brød selv. Det er jo også ganske stor variasjon i sauser rundt omkring, så vil jo anta at noen i hvert fall lager saus selv. Dessuten kan jo de litt "store" helt sikkert få saus produsert av andre etter egen oppskrift. Vet at Tex Burger i hvert fall får dette. Lenke til kommentar
Giallorossi Skrevet 4. januar 2009 Del Skrevet 4. januar 2009 (endret) Ramius: One Word BULLSHIT! Hvis du virkelig ikke klarer å smake forskjell på babbene rundt om i Oslo så må det virkelig være noe galt med smaksganene dine. Greit nok at det ikke er like stor forskjell som det (åpenbart) var tidligere, det kalles modernisering (som til å med foregår i Babb-bransjen). Hjemmelagd Saus er det som gjør forskjellen på babben stor, Salaten og Kjøtt er sånn ca. det samme (men her kan det også avvike, avhengig av hvor mye babb-sjappa bryr seg om kjøttet og dets tilberedning/kvalitet). Brødet er muligens på lik linje som de tre sistnevnte, eneste som kan avvike her er om det er hjemmelagd eller ei. Din forklaring av en kebab er også fordømt drøy, jeg kan si det samme om en bakt potet og en biff-skive, men det blir like idiotisk. Endret 4. januar 2009 av Giallorossi Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79 Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Haha har du smakt kebaben hos new beirut og bislett? Smaken er helt forskjellig så hvorfor antyder du at det er feil å diskutere forskjellen?Og det du tror er sjokkerende nyheter tror jeg er kjent blant de fleste kebabspisere Nei det er det så absolutt ikke. For det første så er det ikke alle kebab"kokker" som vil være komfertable med å avsløre hvem som lager ingredientsene. Mange vil beholde den lille stoltheten de har og overbevise om at maten de lager er deres produkt. Jeg kan garantere deg at hvis du går inn i en hvilken som helst kebabsjappe, og spør en som står å spiser kebab der hvem som har laget kjøttet, vil han ikke kunne svare deg. Jeg visste egentlig at den informasjonen jeg kom med ville falle for døve ører. Men forhåpentligvis vil dere skjønne når dere blir eldre, hvor teit det er å prøve å skille mellom nyanser i den verste søppelmaten som finnes. Som erfaren på området kan jeg si at det eneste som gjør at smaken varierer, er steketid - altså hvor lenge det fordervede kjøttet er stekt. Så kan det hende at "kokken" slår seg litt løs og drysser litt grillkrydder på kjøttet. Og mengdene med saus vil også ha litt å si på smaken. Men i deres tilfelle har disse kontrastene blitt så spennende, at dere tror de har mer å si enn det som er virkeligheten. Jeg har vært ganske engasjert i å kunne lage mat som er populært selv. Og etter å ha spist kebab rundt nesten overalt i Oslo, har jeg funnet ut hva som faktisk inngår i disse sausene. Jeg skal ikke ta hele spylista, men det er blanding av ingredientser som brus, sennep, rømme, masala og chilisaus. Samt flere ingredientser som kulturelt sett ikke har noe med hverandre å gjøre, og ville fått enhver gourmetkokk til å snu i døra. Sånn som du ser Bislet Kebab gjør nå, tror jeg vi vil se en sammensmeltning av flere kebabsjapper. Sannheten er at all kebaben er det samme, med få untak (i Oslo). Og når produktet er det samme, så er egentlig hele kebabindustrien helt likt som en kjede, og sammenlignbart med McDonalds. Den dagen jeg finner et sted som lager kjøttet selv, brødet selv, sausene selv, og hakker grønnsakene selv, da skal jeg kjøpe mye kebab der. Dette finnes ikke i Oslo. Men som jeg har nevnt tidligere i tråden så gjør Campinos Pizza i Halden dette. Det er kebab av en helt annen dimensjon. Dersom du skulle ta turen til Bergen noen gang, vil jeg anbefale deg å teste "Åsane Grill Og Pizza", det er en kebab som er veldig annerledes fra alle de andre. Ja den er dyr, men den er verdt det også http://www.kebabnett.no/?kebab=X&artik...ll%20og%20Pizza Lenke til kommentar
thomassit0 Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 I Hamar er det i hvertfall Denis som er best. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Ramius: One Word BULLSHIT! Hvis du virkelig ikke klarer å smake forskjell på babbene rundt om i Oslo så må det virkelig være noe galt med smaksganene dine. Greit nok at det ikke er like stor forskjell som det (åpenbart) var tidligere, det kalles modernisering (som til å med foregår i Babb-bransjen). Hjemmelagd Saus er det som gjør forskjellen på babben stor, Salaten og Kjøtt er sånn ca. det samme (men her kan det også avvike, avhengig av hvor mye babb-sjappa bryr seg om kjøttet og dets tilberedning/kvalitet). Brødet er muligens på lik linje som de tre sistnevnte, eneste som kan avvike her er om det er hjemmelagd eller ei. Din forklaring av en kebab er også fordømt drøy, jeg kan si det samme om en bakt potet og en biff-skive, men det blir like idiotisk. Nei Lenke til kommentar
bruno99 Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Det sitter nok mer i hodet enn i tunga Bullshitt. Rødt kjøtt smaker jo stort sett det samme, men det er krydderet som gir smaken. Tror jeg har spist på 5-6 forskjellige steder i Tønsberg distriktet og kjøtt konsistensen er forskjellige hos nesten alle. Uansett, hadde nyttårsforsett på å bruke mindre penger på kebab og se hvor lenge jeg klarte meg uten. Nå merker jeg at jeg ikke holder særlig lenger Lenke til kommentar
Giallorossi Skrevet 5. januar 2009 Del Skrevet 5. januar 2009 Nei Hahaha, I Can't Beat That Answer. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå