Frederick_ Skrevet 19. november 2007 Del Skrevet 19. november 2007 Bislett kebab i Oslo er i alle fall den diggeste jeg har smakt Lenke til kommentar
Orjanp Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Kan ikke si at 0.8 dispenserbrus er noe fortrinn. Hadde valgt 0.5 flaske lenge før dispenseren uansett mengde. Ørjan... Lenke til kommentar
chokke Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 INGEN her som har smakt godlia kebab i Oslo her? :O Dere går glipp av no! 40 kroner for en liten og jeg er mett Lenke til kommentar
Darkbuster Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Bislett Kebab i Oslo. Hvis du bestiller liten får du den får rundt 50 kroner hvis jeg ikke husker feil, får noe som virker som en stor kebab med 0.8 liter drikke .. Anbefales! 50 er jo standard pris i forhold til størrelse da. 08 drikke er greit, men maskincola smaker aldri godt... Men kebaben er ihvertfall utrolig god Lenke til kommentar
Torrevieja Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Lett Og Mett billig 35,- og best ! Ligger rett ved siden av Spaceworld megastore i storgata. Glem bislett kebab, grunnen til at den er så populær er at den ligger på oslo vest rett nede ved majorstua og vi vet hva slags folk som vandrer der og hvor fort ting sprer seg blant ungdommen. Den er hverken best eller billigst. Dra ned til Lett og mett og spis kebab der, så kan dere komme tilbake å snakke Lenke til kommentar
enden Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Det hadde jo vært greit å informere om hvorfor dere mener den beste er best. Jeg driter i at noen synes en kebab er god. Det er grunnen til at man liker den som teller - da går det an å ta en selvstendig avgjørelse på emnet. Lenke til kommentar
Alastor Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Utfordringen der vettu jørgen, er at de fleste som spiser kebab er i lett ruset tilstand . Dvs at vi bare husker om babben var god, eller vond . Lenke til kommentar
enden Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Er det bare jeg som virkelig nyter en god bab, og helst oppsøker den i edru tilstand? Lenke til kommentar
Alastor Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Nei, du er ikke alene . Men jeg bor som kjent ikke lengre i oslo. Lenke til kommentar
LOOM Skrevet 25. november 2007 Del Skrevet 25. november 2007 Hvor i Oslo finner man skikkelig lammekebab, med skikkelig lammekjøtt. Og IKKE kjøttfarse fra pinnen som går rundt.. Det er så -utrolig- mye bedre, og i Oslo finner jeg ikke en kebabsjappe som ikke har farse på pinne.. Og ja, jeg nyter en god kebab i edru tilstand. Men ikke når de bruker av den farsen sin... Lenke til kommentar
KVTL Skrevet 25. november 2007 Del Skrevet 25. november 2007 Til informasjon så er det ikke noe farse, men MUK: Mekanisk utbenet kjøtt (MUK) er en masse som lages ved at bein og annet avfall fra slaktede griser og fjørkre sendes gjennom en spesiell maskin. Disse MUK-maskinene behandler slakteriavfallet slik at også kjøttrester som ikke lar seg skjære bort med kniv, utnyttes. Med andre ord avfallsprodukter. Kebab er godt, den beste jeg har smakt kjøpte jeg på Goundals i Bø. Vedkommende la ned dessverre pga. de lokale heltene lagde for mye kvalm for innehaverne. Bislett kebab spiser jeg ihvertfall ikke. Sist meg og noen venner var der måtte vi på et skikkelig do besøk for å si det "fint". Lenke til kommentar
Alastor Skrevet 25. november 2007 Del Skrevet 25. november 2007 Jeg synes det er rart KVTL. Jeg har spist farsekebab, muk eller hva det nå er rimelig ofte siden jeg var 13, på en del ulike steder i Oslo - flere ganger på bislett. Jeg har aldri blitt dårlig av kebab. Og det smaker latterlig godt . Lenke til kommentar
Ullsokk1 Skrevet 25. november 2007 Del Skrevet 25. november 2007 Bor i kebab byen drammen! har ikke noe favoritt delt seier over hele drammen! Lenke til kommentar
LOOM Skrevet 25. november 2007 Del Skrevet 25. november 2007 Til informasjon så er det ikke noe farse, men MUK: Klar over det, men alle kaller det for farse så da skjønner folk hva jeg prater om. Uansett, jeg har enda ikke funnet en sjappe i Oslo som lager kebab med skikkelig lammekjøtt som du vanligvis finner i ferskvaredisken hos Meny/Ultra. Noen som vet om dette? Lenke til kommentar
raid2 Skrevet 26. november 2007 Del Skrevet 26. november 2007 Hvor i Oslo finner man skikkelig lammekebab, med skikkelig lammekjøtt. Og IKKE kjøttfarse fra pinnen som går rundt.. Det er så -utrolig- mye bedre, og i Oslo finner jeg ikke en kebabsjappe som ikke har farse på pinne.. Og ja, jeg nyter en god kebab i edru tilstand. Men ikke når de bruker av den farsen sin... Skulle gjerne sagt brugata kebab, men siden den ble stengt av helsemyndighetene for litt sia så er det vel litt risky å spise der Tror uansett det er tryggere å spise lammekebab der, enn å spise oppmalte beinrester og annet humbug på en annen random sjappe.. Lenke til kommentar
Krister03 Skrevet 2. desember 2007 Del Skrevet 2. desember 2007 LOOM: Marinos Grill! http://oslopuls.no/restaurant/article1271602.ece digg. Lammekjøttdeig grillet på åpen flamme. Lenke til kommentar
LOOM Skrevet 2. desember 2007 Del Skrevet 2. desember 2007 Nice! Høres litt bedre ut ja, får teste den der til uka Lenke til kommentar
PyrionZ Skrevet 5. desember 2007 Del Skrevet 5. desember 2007 Pizza La Italia på Stange! Beste Kebaben ever! Koster 80,- for en SVÆR kebabrull<3 Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 11. desember 2007 Del Skrevet 11. desember 2007 Den nye (?) sjappa ved eldorado er ikke så verst den heller. Og han ene som jobber der gliser fra øre til øre hver gang vi er innom. Lenke til kommentar
LOOM Skrevet 11. desember 2007 Del Skrevet 11. desember 2007 Og det er da, lammekjøtt? Eller vanlig "pinne"-kjøtt? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå