Carl M Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Pinnekjøtt i dag, ribbe imårra. Jeg har egentlig ikke så veldig mye til overs for julemat, men jeg klarer vel å tvinge ned litt - ihvertfall av ribben. Fyller opp på kaker og riskrem jeg! Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 ribbe i år gitt.(vanligvis kalkun). circa klokken 6 Lenke til kommentar
fxwz Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Ser ut til at det er mest vanlig å spise kl 17 gitt. Her på landet kjører vi i oss ribba kl 18 Lenke til kommentar
lceman™ Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Skjønner ikke helt opplegget med ribba, det er jo tross alt innmatpølsa som er noe Lenke til kommentar
dabear Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Vi begynner vel med ribba klokka 17.00, tenker jeg. Men blir nok litt forsinka som vanlig Merry Jòl! Lenke til kommentar
Mirann Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Julaften: Pinnekjøtt kl 17.00 Dessert er så klart riskrem med jordbærsaus Nyttårsaften: Kalkun kl 17.00 Dessert; alkohol Lenke til kommentar
ErikBlodøks Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Vi spiser kl. 18 eller 19... varierer Lenke til kommentar
mkon Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Ca klokka 17.00, ribbe, innmatspølse (takk iceman:P) og riskrem til dessert. Kalkun er et must på nyttårsaften, etterpå kommer fylla.. :!: Lenke til kommentar
Vorpal Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 (endret) Beggyner alltid med Ribbe kl 18.00. EDIT: Alle som spiser 17.00 er teite Endret 24. desember 2006 av Vorpal Lenke til kommentar
persistent Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 (endret) RIbbe, medisterkaker og julepølse kl. 1700 Riskrem og rødsaus til dessert. Så kaffe, krumkaker og multekrem ca. kl 1800 og da er det duket for gaaaaavene Endret 24. desember 2006 av persistent Lenke til kommentar
lceman™ Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 innmatspølse (takk iceman:P) 7569297[/snapback] Må være et Mjøsdistriktetfenomen det der Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Svineribbe og fåreribbe, medisterpølser og mør i 5-6 tida som vanlig Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 spiser i 5-6 tiden. Lenke til kommentar
joku Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Er det bare min familie som spis seint? Vi spis ikke før i 20:00 tiden. Så er det jo selfølgelig gaver og Julefilm. Lenke til kommentar
Jon@s Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 Er det bare min familie som spis seint? Vi spis ikke før i 20:00 tiden. Så er det jo selfølgelig gaver og Julefilm. 7569645[/snapback] Neida, blir sjeldent middag før kl 20.00 her i gården også. Men vi spiser grøt ca kl. 16.00. Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 24. desember 2006 Del Skrevet 24. desember 2006 da var vi ferdige Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 25. desember 2006 Del Skrevet 25. desember 2006 Vi spiser grøt (med mandel i) i 12-tida på julaften. Så ser man på TV, og etterhvert begynner man å lage maten. Vi pleier å spise julematen i 17-tida. Dette er egentlig ganske passe, og kvelden blir passe lang. Syns dette er et helt bra tidspunkt å spise på. Tanta og onkelen min spiser klokka 15! De er ferdige med maten, gavene og kaffe og kake klokka ca klokka 20! Går ikke an! Lenke til kommentar
Flygg Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Spiser ribba når den måtte finne det for godt å være ferdig. Alt fra 18 til 22. I år ble det vel rundt 18.30 Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Vi starter lille julaften med mølje rundt fem, etterfulgt av riskrem og rødsaus. Klokka fem (stort sett) på julaften starter man med julemiddagen; Ribbe, medisterkaker og julepølser + poteter, saus, rødkål og surkål. Etterfulgt av enten karamellpudding og krem eller mandelkjernepudding med rødsaus (avhengig av om man feirer med mamma eller pappa). 1. dag er man sammen med familien til stefar. Koldtbord med julemat står da på menyen og det er omtrent samme 2. dag(bortsett fra at man da er med familen til mamma). Disse to sistnevne spiseorgiene starter mellom tre og fem på ettermiddagen, det varierer fra år til år. Lenke til kommentar
musLink Skrevet 27. desember 2006 Del Skrevet 27. desember 2006 Spiser alltid kl. 17.00 julaften. 1 juledag småspises det.. hele dagen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå