Gå til innhold

Hva fikk du til jul i år?


Barista Bob

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg tror dette blir en smålig absurd kveld. Jeg har nesten ikke sett så mange pakker under et tre før og de eneste som skal være tilstede er min familie, besteforeldrene mine og grandtanten min. Dvs et tårn med gaver som skal fordeles på 8 stk. I tillegg presterte mamma å si: "De store gavene har vi ikke tatt med" (jeg ønsket meg ski, så regner med at de ligger hjemme hvis jeg får dem). Heldigvis kan jeg fråtse i denne massive pakkemengden med god samvittighet, ettersom jeg har vært mer generøs i år enn jeg pleier.

 

God hjul :love:

 

Edit: Nå høres jeg ut som en übermaterialist, men det får bare være.

Lenke til kommentar

Da har jeg åpnet mine gaver. Fikk fire bilder innrammet i en stor ramme, bilder fra hjembyen min. Noen av bildene var også redigert i fotoprogram, det hele ser rett og slett fantastisk ut. En av de beste gavene, definitivt. Ellers fikk jeg en film på DVD, en biografi om Robbie Williams (noe jeg hadde önsket meg veldig), sokker, veggklokke, den tradisjonelle axe-pakken med dusjgel o.l. Jeg er godt fornöyd! Fikk en del andre ting også, men kommer ikke på det i farten. Ah...det norske flagg på putetrekk, det var fett også! :)

 

*Glad og fornöyd*

 

PS! Vant også 40 kroner på skraplodd. :w00t:

Kom også på at jeg fikk en fin sandwichgrill! Med den kan jeg lage herlige toasts!

Endret av Sidious
Lenke til kommentar
Dere må være nære venner, damn!

7569808[/snapback]

 

mhm, hva gidde du til han/hun ?

7569816[/snapback]

 

Hehe, meninga var å gi ham en toolkit. Men måtte liksom kjøpe noe som kunne veie opp for det andre, så det ble en digitalkamera. Så nå føler han seg nokså snytt, mens jeg har masse utstyr som jeg ikke engang vet hvordan jeg skal bruke :) Ingen handyman i huset nei :!:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...