Gå til innhold

Elkjøp - fra billigst til dyrest på Wii


Oldie

Anbefalte innlegg

Stakk innom Elkjøp i Tromsø for en time siden for å høre siste bullentin om Wii. "Joda, den har vi inne nå," sa den unge kvinnelige ekspeditøren gledestrålende. "Bare bli med, så skal vi registrere handelen." Det ble nok ingen handel. Kroner tretusenfirehundre, takk. For standardpakken. Du verden som Elkjøp må angre på at de solge vel tusen konsoller på "billigsalg" tidligere denne måneden. Så nå skal det tydeligvis taes igjen på desperate og julegavehungrige mennesker her nord i landet...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men hva med den berømte prisgarantien? Har de sluttet med det?

7550879[/snapback]

 

Kun Lefdal som kjører denne dealen:) Men de høyner også prisene.

 

Folk blir desperate i juletiden og da skrus prisene opp til de grader:) Husk at mange millioner folk svinger kortet de siste dagene før jul, og da må man ha litt høye priser mens man kan :)

Lenke til kommentar
Sykt, men de finner nok noen som er desperate nok. Er jo folk som betaler 4000+ kr. på QXL. For å sammenligne koster 20 GB PS3 $499,-, dvs. 3155 kr. i USA og en Wii rundt 1500 kr.

7550812[/snapback]

Kjæresten til søsteren min kjøpte Wii til 2000 kr og solgte den på finn.no for 9500 kr. Da var det riktignok ikke noen andre som hadde lagt ut Wii for salg da. Han skal kjøpe den igjen, men da har han jo tjent en del på det.

 

Hvis du ikke må ha den til jul, bør du vel vente til etter jul, for da blir den nok billigere igjen.

Endret av trygveaa
Lenke til kommentar

Nå tror jeg at all min respekt for Elkjøp forsvant. Fy faen til utnyttelse av forbrukere. Setter prisen opp til 2800 i nettbutikken.... blir jo over 3000,- inkludert transport. Heldigvis så bor jeg ikke i Norge og får en Wii til 250 euro.

 

Selvfølgelig mener jeg for 250 euro hvis jeg vil ha en til. BEtalte 250 euro for wii med to kontrollere, en nunchuck, wii sports og wii play.

Endret av Eddie81
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...