Pjuus Skrevet 18. desember 2006 Del Skrevet 18. desember 2006 Jeg trenger hjelp til et spm som vi må besvare på en rapport vi skal skrive. Det lyder som følger: Hvorfor har en krem (uten emulgator) lengre holdbarhet i et kjøleskap enn ved rom temperatur? I kjøleskapet holder den i 3 mnd, mens i romtemp. holder den i en måneds tid. Noen som har peiling på sånt? Takk for alle svar btw;D Lenke til kommentar
endrebjo Skrevet 18. desember 2006 Del Skrevet 18. desember 2006 Lavere temperatur sørger for at reaksjonsfarten blir lavere, og oksidasjonen som gjør kremen dårlig går dermed saktere. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå