Gå til innhold

Carmageddon hva skjedde?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm, Crashday var jo ikke så ille erstatning for Carmageddon. Dog mangler det kukverking og fotgjengermos, men stuntfaktoren var bra.

7540267[/snapback]

Crashday var en eviggående tragedie. Men latterlig styring og fysikk.

7540415[/snapback]

 

Bra stuntfaktor forklares vel med latterlig fysikk gjør det ikke?! ;)

Og en del av spillet er jo at man f.eks. kunne styre(rotere) i lufta, men jeg sier ikke at Crashday ga den samme ekstreme gleden som Carmageddon ga i sin tid. Dog er Crashday det nærmeste jeg har kommet i forhold til Carmageddon (i mangel av en Xbox).

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Noen som har noen tips? Jeg har trøbbel med å spill TDR 2000. Bestilte akkurat Carmageddon 2 og "3" fra Play.com for 5$(!). Får en DirectX-feil når jeg starter 2. brettet :( Spørsmålet er om DirectX 7.0 kan installeres på XP? Eller finnes det noen andre løsninger eller patcher? Har søkt etter patcher, men de eneste jeg har funnet, må jeg registrere meg og betale for å laste ned.

 

Jeg kjører Intel T2250 dobbelkjerne-prosessor, med 2 gb ram, 120 gb disk og Nvidia GO 7200, samt Windows XP.

 

Tips mottas med takk.

 

Carmageddon ROCKS :)

 

Mvh Kenfred

Lenke til kommentar
Noen som husker hvilket spill man brukte koden "LIM" i? hehe

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Wolfenstein

7541115[/snapback]

 

Haha, ja. : ) Det skumle er at jeg aldri har hatt spillet selv, men prøvde det èn gang da jeg var på besøk hos søskenbarna mine for mange mange mange år siden.

Lenke til kommentar

Carmageddon 2 tror jeg må være det mest geniale og underholdene spillet jeg noen gang har spilt. Har også TDR 2000 men det sugde i forhold til 2'ern mildt sagt. Bare musikken som er på spillet er konge, iron maiden. Det er et spill jeg aldri kommer til å bli lei av noen gang, jeg kan ta det frem når som helst å spille det. Faktisk ligger det på hylla rett foran meg her nå, husker hvor mye styr det var å få tak i dette uten at foreldrene merket det. :) Et oppgradert versjon av 2'ern er svert etterlengtet hos meg, håper inderlig at det skjer.

 

Forresten, er det noen som husker dumperen? Når man kjørte den, og fikk hot rod + afterburner, da ble det sykt farlig å møte på den. :D

 

edit: er det noen som faktisk spiller dette spillet online lengre? Hvis folk gjør det vurderer jeg å innstallere det for ørtende gang igjen. :)

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar
Det første spillet i serien må vel kjøres i DOS-modus? Det andre spillet i serien var fryktelig morsomt. Tror man kunne velge mellom en zombie -og menneskeutgave av spillet. God AI på motstanderne, samt bra fysikk til å være da. :)

9176040[/snapback]

 

nei ikke riktig. zombie versjonen ble bla laget for tyskland, der man ikke likte at man kjörte ned mennesker og fikk poeng for måten man gjorde det på. zombie versjonen var en slags "allment godkjent" versjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...