Gå til innhold

Tilskudd til hjelp på fettforbrenning


Anbefalte innlegg

Er det noen som har noen innspill å komme med mtp hva slags tilskudd som for eksempel CLA, ThermoSyne og denslags som faktisk hjelper? Eller eventuelt hvorfor de ikke hjelper/ikke er verd pengene?

 

Jeg er fullt klar over at et sunt kosthold med et kaloriunderskudd og litt trening hjelper mer enn nok, og jeg lager ikke denne tråden for å få høre ubegrunnet propaganda hverken for den ene eller andre siden. Jeg lager denne for å få høre om erfaringer, bevis og vurderinger om/rundt/ved disse forskjellige produktene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har ThermoSyne og dette var 299 kr rett i søppla;)

En stor kaffekopp fungere like bra, uansett når jeg deffer tar jeg en halvtimes kardioøkt før frokost, og dette fungere strålende.

7511386[/snapback]

Enig der, kosttilskudd som er lovelig er bare unyttig.

 

Kopp kaffe og litt sterkt krydder til maten funker i massevis.

Lenke til kommentar

Brukte diet capsules sist jeg deffet. Men det er egentlig vanskelig å si hvor mye de hjalp meg i forhold til alle de andre tiltakene jeg gjorde med kostholdet på den tiden. Men tviler på at det var så veldig mye hjelp i det. Litt av selgepunktet for at jeg kjøpte det var at en kapsel inneholder 60 mg koffein, så det var greit å ta når jeg ikke orket og lage kaffe, men var trøtt.

Endret av geir_er_1337
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...