Gå til innhold

IPOD VS CREATIVE VS SANSA


Anbefalte innlegg

:!: Hei! :) Det er snart jul og nå begynner alle (eller mange har allerede starta) å tenke på hva de ønsker seg til jul (eller hva de skal kjøpe til seg selv). Jeg har tenkt på Sansa e260 og 270. Og så har jeg selvfølgelig tenkt på Ipod Nano Gen 2! :cool: Creative Vision M har også streifa meg selv om den ikke er i samma kategori som de andre, menmen.

 

Så jeg bare lurte hvilken av disse dere ville anbefale. Jeg trenger egentlig ikke en mp3-spiller med video, men på Creativen så hadde det vært greit! :dribble:

 

4 GB er minste kravet, og jeg er ikke interresert i noe multimediaspiller! Bare en nye mp3-spiller!

 

Hvis dere har noen andre anbefalinger så er det bare å spytte ut! :thumbup:

 

 

!!Tusen takk for all hjelpen!!

:yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har sansa e270. Strålende fornøyd faktisk :cool: , men var slett ikke fornøyd før jeg fikk nyeste firmware (lastes automatisk ned med sansa updater)

 

Var bare irritert og sint når jeg fikk tatt den i bruk, den hengte seg opp osv..

Men etter oppdatert fw fungerer alt strålende.

Så dersom du ikke har fobi for mekanisk rullehjul (slik som jeg har for magnetisk :dontgetit: ), vil jeg anbefale deg denne ;)

Lenke til kommentar

Kjøpte nettopp en Creative Zen V Plus 4GB til fruen for 1395,- på komplett. Den vant jo dinside testen og kommer bra ut i PcMagazine. Jeg så på Sansa på Spaceworld, men den likte jeg ikke tastene på. Fint med scrollehjul, men æsj så plastikk-ekkelt det var på Sansa.

 

Og Zen har FM-radio med utrolig bra lyd. Det er ett pluss :yes: Hverken Ipod eller Sandisk har FM radio såvidt jeg forstår.

Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.
Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...