Gå til innhold

Ps3 utsatt til september?


Nastro Azzurro

Anbefalte innlegg

Aldri hørt noe om. Det vil ALDRI komme spill som krever hd-dvd. Isåfall kunne MS bare lagt ned bedriften først som sist.

7508460[/snapback]

En ifra utvikler teamet til HD DVD addonen, uttalte seg slik at Microsoft kom ikke til å utgi spill på HD DVD formatet, men de hadde ikke implantert en sperre for at andre utviklere ikke skulle kunne ta ibruk HD DVD addonen til bl.a. spill.

 

Skal lete etter kilden. Men blir litt seinere..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hmm.. Så bare 1% av de som har 360 har kjøpt HD-dvd add on? Det er jo sinnsykt dårlig salg da.. Du har vel noe tall eller fakta å vise til nå?

7508575[/snapback]

 

Du skjønner vel hva jeg mener ? Om den selger til 1% eller 50% av brukerne så har det ingenting å si. De vil jo ikke eksludere folk som har kjøpt maskinen for å spille spill!

 

Og nei, den selger ikke særlig bra heller, 42K solgt i USA.

 

Interestingly, from a next-gen DVD standpoint the Xbox 360 HD DVD peripheral sold 42K units.

 

http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=14737

 

Folk flest bryr seg ikke særlig mye om HD film. Ikke engang 360 eiere.

Endret av Zylar
Lenke til kommentar
500 000konsoller til europa kan bli et realistisk tall, eg mener og huske att x360 var og finne i 300 000 eksemplar den 13 desember 05 var det?? i europa..

7508110[/snapback]

Ca 300 000 units, 2. desember 2005 :)

 

 

Kun film..................

7507382[/snapback]

Feil. Den er laget slik at utviklerne kan velge å bruke den. Men Microsoft er ikke helt keen på at den skal brukes til noe annet enn film.

7508429[/snapback]

 

Aldri hørt noe om. Det vil ALDRI komme spill som krever hd-dvd. Isåfall kunne MS bare lagt ned bedriften først som sist.

7508460[/snapback]

Jaha? Dei kan berre legga ned bedriften fordi at?

Eg trur fortsatt at MS no pushar ut HD DVD som ein addon. Men om eit år, sikkert to, så kjem det ein ny SKU av XBOX 360 med innebygd HD DVD.

Og då åpnar Microsoft sakte men sikkert slusene for spel på HD DVD. Hadde dei gjort noko anna idag, enn å sei at HD DVD kun er for film, og eit valg me forbrukarar sjølv tar, hadde folk følt at dei hadde blitt tvungen til å gå til innkjøp HD DVD, på lik linje som PS3 / Blu-Ray.

Lenke til kommentar

Seriøst ? Tror folk dette her ? Hvis MS noengang gir ut en 360 med hd-dvd vil formatet bare brukes til film. Spill vil være DVD.

 

Hvis ikke ville vel ca 20 millioner som da eier 360 ikke kunne spille. Sier jo seg selv at MS aldri vil gjøre det. Snakker om skyte seg selv i foten.

 

Jeg må si jeg er sjokkert at selv ganske opplyste folk som deg tror dette her.

 

Trenger ikke å sitere innlegget over!

Endret av Nordoelum
Lenke til kommentar

Men hadde det vært mulig å f.eks å solgt et stort spill på flere DVD'r, enn én HD-DVD. Jeg tenker litt i baner av gamle FF-spill til Playstation.

 

Sånn sett er jeg veldig glad vi får BD innebygd. Det er nok ikke mange som har bruk for denne i år, men tiden går og blablalba. Vi har nok mere bruk for den om noen år!

Lenke til kommentar

Som de aller fleste heller ikek vil. Den er kun et billig hd-dvd film alternativ for folk som eier 360. Den har ingenting med spill å gjøre.

 

Må si jeg er lettere sjokkskadd over at folk tydeligvis ikke er klar over dette.

 

Trenger ikke å sitere innlegget over!

Endret av Nordoelum
Lenke til kommentar

Den er tiltenkt for film, for den som vil oppleve hd-format for en billig penge. Noen er opptatt av dette og noen ikke, det er et valg hver enkelt får ta stilling til. Til prisen er den utvilsomt verdt pengene.

Utviklere har ikke blitt nektet muligheten for å utgi spill på hd dvd, men det er nok ytterst tvilsomt det noengang kommer til xbox360, mange potensielle kunder de da går glipp av...tenker det blir mest aktuelt på neste generasjon.

Lenke til kommentar
Har hørt rykter om at Sony går på ræva om PS3 skulle bli en flopp.

Aner ikke om de er sanne, men må si at om lanseringen skulle bli på våren/sommeren er sjansen for å få hysteri slik det er rundt wii minimal

7492156[/snapback]

 

Sony er et så gedigent firma så det er bare tomme rykter, husk spillemaskiner er bare en brøkdelen av det de produserer. De produserer mye til industri også ikke bare tver og ps, :D , varmepumper, aircondition, allt+++

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...