Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Worklog "Volvo 240 GLE '86"


mads182

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så ganske bra ut med ekstralysene utapå grillen ja, kanskje jeg gjør det uansett :D Var ikke verst! Når det gjelder bilen er jeg 100 % sikker på at motoren satt der når bilen var ny, og at det er en 86 ' GLE med B23a forgassermotor. Kan få rammenummer av meg når jeg kommer hjem! :thumbup:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

dsc00792oj1.jpg

 

En kald 240 - Montert hvite blink foran og på siden

 

dsc00794eb5.jpg

 

Sommerdekk - På org. alu felg

 

I dag har jeg montert anlegg, byttet ut høytalerene foran med Pioneer 10 cm høytalere. Bak satte jeg inn noen Sony høytalere, 13 cm. Det ble utrolig bra lyd egentlig, fornøyd! Da jeg hadde montert begge høytalerene bak, fant jeg ut at det ikke var lyd i den høyre. Jeg tok ut seteryggen og fant et aldri så lite brudd bak der :p Jeg bestemte meg derfor for å rense baksetet, både ryggen og putene.

 

dsc00799dl9.jpg

 

Renset det i maskin, og det var sinnsykt mye dritt i setet. Skal rense de foran også, i morgen! :D

Lenke til kommentar

Er ikke noe rust i det hele tatt. Bare litt lakkrust på venstre skjermbue bak, også har det begynt å bli litt inne i bakdørene. Får se om jeg gjør noe med dette. Nå er jeg på jobb i Oslo, og kommer hjem på torsdag. Da er det oppkjøring som venter, og prøveskilt i helga hvis jeg klarer det :D Kjøpte meg ny cd-spiller i går. Pioneer 50x4 MOSFET MP3 med fjernkontroll :thumbup:

Lenke til kommentar

Det finnes jo x antall Pioneer spillere som bruker mosfet-teknologi i forsterkeren sin på 4x50w, som støtter MP3 og fjernkontroll.

 

Derfor lurte jeg på litt mer spesifikk. Skal snart slenge i vegen en bestilling av bil-spiller selv. Greit å høre hva kjentfolk sier om en spiller også, ikke bare lese alt på nettet :)

 

Lykke til med oppkjøringen ja!

Lenke til kommentar
Hvilken spiller har du kjøpt?

7670574[/snapback]

 

 

Skal sjekke når jeg kommer hjem, er på jobb nå. Jeg kjøpte den på det nye kjøpesenteret i Sverige på den stereobutikken der. Fikk den for 1600 norske med fjernkontroll, er veldig fornøyd! Kommer hjem på torsdag, håper virkelig alt går veien for meg nå. :innocent:

 

Spilleren min !

 

Fant spilleren min på www.pioneer. Sjekk linken :thumbup:

 

Hmmm. Er litt usikker på åssen jeg skal gå fram når jeg skal bytte spiller. Fra før sitter det en eldre Kenwood cd spiller der, med orginale ledninger rett til høytalerene. Er det bare å bytte spilleren med den som sitter der, eller trengs det noe mer av ledninger evt? Har ikke peiling på stereo :cry:

Endret av mads182
Lenke til kommentar

Er det dumt/farlig å kjøre med ei ødelagt vannpumpe i 2 dager? Jeg tror det må være den som er i ferd med å gå, den piper/uler i bilen på tunggang og når jeg skrur av tenninga gnisler det liksom litt. Kan sikkert være vifterema, men det høres mer ut som noe jeg ikke har hørt før, nemlig at vannpumpa er i ferd med å gå. Kan jeg kjøre med dette i helga? Jeg får kanskje lappen før helga og det hadde vært surt hvis jeg måtte la bilen stå nå :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...