Gå til innhold

noen som veit om noe bra blande "vatn" til sprit..


MrBirken

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
om det er strekt og drikke det reint spørs jo hvor sterk sprit det er da! opp til 60% er ikke noe stress og drikke rent! ikke noe stress over det heller men da begynner det og svi litt

7473710[/snapback]

eg har drokke noe greier mellom 69-96 sansynelig noko med 80... det svei veldig!( gjekk ikkje ann å drikke reint) var jo heimebrent, men uansett... :ohmy:

Lenke til kommentar

Det kommer helt ann på hva målet ditt er; bli fullest mulig eller å holde seg beruset over tid, eller å nyte varene.

 

Hvis målet er å bli fullest mulig/beruset over tid, så bør du holde deg unne blandevann med mye sukker og fancy farger. Slike ting vil gjøre at du, dagen derpå, ligger med hodet nede i den store hvite telefonen og brøler i alle regnbuens farger. Gin Tonic er et greit alternativ, og om det er i bittreste laget så kan du ha i en dæsj sitron så blir den litt friskere. Eller så er de fleste brustypene ok, så det er bare å velge det du synes er godt. Juice kan være ok, men også her er det mye spyvarer. De aller fleste drinkmixer og desslike er stort sett sukkerkliss, så styr unna.

 

Du må dog huske at det du bruker som blandevann og ender opp med å bli dårlig av, sjelden er noe godt etter en slik seanse. Tropisk Nektar og Fanta Exotic er f.eks. to leskedrikker som ble mye brukt som blandevann i mine yngre dager og som jeg nå helst holder meg unna, både i edru og mindre edru tilstand.

 

Hvis målet er å nyte varene, så er det bare å prøve hva som helst som du liker smaken på. Du kan jo f.eks. ta en titt på iDrink.com. Der er det massevis av alternativer, og du kan også plukke ut de råvarene du har tilgjengelige, så henter siden ut alle drinker som du kan lage.

Lenke til kommentar

Mye isbiter, Vodka, Schweppes Lemon som blandevann funker. Kjøp en sitron eller to, så har du oppi noen biter i drinkene. Og husk, smaker noe dårlig er det bare for lite sitron ;) Sitronsaft på flaske er hendig. Coca Cola kan man tilsette for fargens skyld.

 

Ellers er det jo alltids kjekt med tyrker. Ikke kjøp tyrker drinkmix. Smaker mye bedre å lage det selv med en passelig mengde Tyrkisk Pepper drops. Smaker da meget likt Hot'n'Sweet. Lommelerke er kult, og fyll den med tyrker før du skal noe sted...

 

Supplér med øl. Alltid.

Lenke til kommentar

Whiskey og melk er jo White Russian. En kjent drink.

Baileys smaker jo også godt, det blandes jo med melk. Men ren 60% sprit smaker neppe godt bare sammen med melk.

 

Bare ikke bruk Cola, så går det nok bra. Det er vanndrivende så du må pisse ofte + blir kvalm av alt sukkeret.

Heller ikke Sprite, for det fremhever smaken på spriten enda mere.

 

Har tilogmed drukket te-karsk i min tid. Med masse sukker oppi teen.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...