Vu-caN Skrevet 5. desember 2006 Del Skrevet 5. desember 2006 Er det usunt\farlig å spise rått kjøtt? Jeg får vann i munn av rå kyllingfilet, på lik linje med når andre spiser sjokolade og søtsaker. Edit:jeg liker ikke sjokolade heller da, så jeg trenger en erstatning. Lenke til kommentar
Republic3D Skrevet 5. desember 2006 Del Skrevet 5. desember 2006 Jeg ville ikke spist rå kyllingfilet. Den kan være full av bakterier og drit. Når du steker den dreper du bakteriene. Lenke til kommentar
pian Skrevet 5. desember 2006 Del Skrevet 5. desember 2006 Det ytterste på rått kjøtt er ikke sunt å spise. Men en skikkelig biff er vanvittig god rå. Men da skjærer jeg alltid av noen millimeter av det ytterste først. Når det gjelder kylling og svin skal det visstnok aldri spises rått, så forhør deg nøye før du evt gjør det! Lenke til kommentar
Krankemot Skrevet 5. desember 2006 Del Skrevet 5. desember 2006 Som sagt, tror "hvitt" kjøtt ikke skal spises før det er 100% gjennomstekt Ellers så er jo biff tartar en populær (?) rett som faktisk smaker bedre enn man skulle tro Lenke til kommentar
RogueAlien Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Jeg ville holdt meg til å gjennomsteke kjøttet. Det er ikke trygt å spise det rått. Om du gjorde det slik at bakteriene ble mindre av så hadde du nok alikevel blitt skikkelig sur i magen! Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Biff som er lite stekt, nærmest rå med en skorpe rundt er ufattelig godt. Hval er også godt rått. Kylling har jeg ingen anelse om, men tror man burde gjennomsteke den? Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Kylling, svin og menneskekjøtt (sikkert flere andre også) må være gjennomstekt da de kan være infisert av en eller annen parasitt som jeg ikke husker navnet på. Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Særlig viktig å steke menneskekjøttet godt før du setter tennene i det. Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Les dette her før du putter i deg noe rått kjøtt, du Lenke til kommentar
Vu-caN Skrevet 6. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2006 Okei, fatter poenget. Det hele ser lite lovende ut. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 (endret) Les dette her før du putter i deg noe rått kjøtt, du 7440483[/snapback] Men det er jo så godt! Biff tartar edit: og sushi er jo rå fisk... Dette har jeg ikke prøvd da men det står på lista mi over ting jeg har lyst til å prøve Endret 6. desember 2006 av L4r5 Lenke til kommentar
Wlffrsether Skrevet 7. desember 2006 Del Skrevet 7. desember 2006 Det er selvsagt en viss sjanse for at man kan få i seg ymse ulumskheter, men sjansene er meget små, iallefall i vår del av verden. Selv bryr jeg meg ikke stort om kjøttet er rått, så lenge utsiden er stekt, da det er her de aller fleste potensielle ulumskhetene sitter. Jeg stoler på at kontrollene av kjøttet jeg kjøper har vært godt nok. Lenke til kommentar
Cleopatra Skrevet 7. desember 2006 Del Skrevet 7. desember 2006 Og jeg som serverte mine to jenter på 1 1/2 år en ganske blodig roastbiff til middag i dag De spiste som om de ikke hadde fått mat før... Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 7. desember 2006 Del Skrevet 7. desember 2006 Roastbeef er vel stekt lenge i ovn? Dessuten er vel gjerne de ytterste centimeterne av skivene brune og gjennomstekte, så tror ikke det skal by på noe problem. Ikke det at jeg er noen ekspert på unger og deres fordøyelse, da. Lenke til kommentar
Jonnar Skrevet 9. desember 2006 Del Skrevet 9. desember 2006 (endret) Storfekjoett kan spises raatt i midten da bekteriene i hovesak ligger utenpaa kjoettet. Kjoettdeig maa du derimot steke godt. Kyllinger har salmonellabakterien i foerdoeyelsessystemet og naar du skjaerer ut tarmene vil dette gaa over i kjoettet. Derfor skal man aldri, aldri spise kylling raatt, da det er stor sannsynlighet for at du vil bli syk. Ellers er det vel en grei huskeregel at allt hvitt kjoett skal vaere gjennomstekt, og roedt kjoett kan spises raatt. Endret 9. desember 2006 av Jonnar Lenke til kommentar
Loerand Skrevet 9. desember 2006 Del Skrevet 9. desember 2006 (endret) Rå kjøttdeig med grillkrydder, nam Endret 9. desember 2006 av Loerand Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE Skrevet 9. desember 2006 Del Skrevet 9. desember 2006 Rå kjøttdeig med grillkrydder, nam 7463521[/snapback] slenger meg på den elsker rå kjøttdeig. Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 9. desember 2006 Del Skrevet 9. desember 2006 Håper dere kødder. Lenke til kommentar
Mirann Skrevet 9. desember 2006 Del Skrevet 9. desember 2006 Jeg ser bare E.coli når jeg leser denne tråden! Lenke til kommentar
MathHouse Skrevet 9. desember 2006 Del Skrevet 9. desember 2006 "rått" bacon. rå biff evt lite stekt. biff tartar. rå kylling (jeg lever enda) rå kjøttdeig :er rett og slett digg! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå