Gå til innhold

Anbefalte innlegg

har en kompis som klarte å trykke på en link som ble sendt over msn!

denne linken som sir, is that you on that picture (også kommer d en link)

 

så nå har jeg denne maskinen og skal prøve å få bort dette viruset. viruset oppfører seg slik at det sender seg rundt til alle på kontaktlista.

 

 

hva skal jeg gjøre for å få dette bort? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk det samme problemet for noen dager siden. Dette såkalte msn-viruset anses som en orm(worm) kalt "kelvir". "Kelvir" sin planlagte oppgave er å spre seg via msn og det klarer den, hvis den som er så dum å åpne den falske filen har et "crappy" virus program. Konskevensene hvis du får dette viruset er ikke noe problem å fikse. Du må bare vite hvilke enkle tiltak som må gjøres. Ormen "Kelvir" sperrer blant annet Ctrl+alt+delete funksjonen, så det er nytteløst å prøve å avslutte prosesser og uansett så er det vanskelig å vite hvilke prosesser som må sluttes/fjernes. Derfor måtte jeg gå en liten "omvei" for å fikse problemet. I begynnelsen når jeg oppdaget at jeg fått "kelvir" ble jeg sjokka og så reformatering som eneste utvei for å renske pcen. Etterhvert begynte jeg å tenke etter litt mer enklere og kortere løsninger. Jeg kom fram til en genial og enkel løsning på problemet. Løsningen på å få vekk msn-viruset er å kjøre en scan med agv sitt gratis virus program. Jeg prøvde meg fram med en del gratis anti virus programmer(for å kjøpe noe gidder vi vel ikke?) og jeg kom fram til at agv er det beste. Det var faktisk det eneste som renset pcen ordentlig. Du finner agv sitt gratis anti virus program her: http://free.grisoft.com/doc/5390/lng/us/tp...anti-virus-free

 

Du finner det uansett med å "google" agv free editon.

 

Lykke til! Agv anti virus scaner pcen din på ca 40-50 minutt(anbefales å søke på windows filer, f.eks windowssystem32). Du får spørsmål om å fjerne(heale) de såkalte "trojanene" i slutten av scanen. Ormen " Kelvir" er en pakke med alt mulig dritt så ikke vis nåde ;)

 

Håper dette var til hjelp!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...