Gå til innhold

Sykkeldel i forumet


Ville du benyttet deg av en slik kategori?  

30 stemmer

  1. 1. Ville du benyttet deg av en slik kategori?

    • Ja.
      14
    • Ja, men ser ikke behov for en egen kategori.
      2
    • Nei, men en slik kategori kan gjerne opprettes.
      5
    • Nei og jeg vil ikke at en slik kategori skal opprettes.
      6
    • Vet ikke/ingen formening.
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 8 måneder senere...

jeg er enig i at man skulle hatt en egen sykkeldel. det er opprettet en egen sykkeltråd, men det er så mange former for sykling at det blir fort mye kaos i tråden. det er noen som diskuterer bmx, andre are lurer på diverse ting, mens andre snakker om landevei eller downhill eller offroad... det hadde vært bedre med en egen for hver del av sykkelsporten. det blir nesten som å lage en egen kategori for ballspill, der man skal diskutere fotball, håndball og golf i en kategori.

Lenke til kommentar

«det er opprettet en egen sykkeltråd, men det er så mange former for sykling at det blir fort mye kaos i tråden. det er noen som diskuterer bmx, andre are lurer på diverse ting, mens andre snakker om landevei eller downhill eller offroad...»

 

Hugs at det er lov å opprette eigne trådar om ulike emne du ønskjer å diskutere. Det er ikkje sånn at alt må pressast inn i ein enkelt tråd. Kjem det mange aktuelle trådar rundt sykling og det er ein viss aktivitet i desse, kan dette gjere det meir aktuelt med ein eigen kategori. :)

Endret av ttt
Lenke til kommentar

Jeg tror det er veldig mye i det vaffel1 sier, for hva høres ikke mer kjedelig enn å bare sitte og trå på en sykkel time etter time?

 

Men det er faktisk veldig mye mer, det er mye taktikk, teknikk og hvordan man skal trene seg opp for å gi noen eksempler.

Det som da kunne vært intresant hadde vært å å prøve å lage flere tråder, om flere kategorier: kjøp og salg, treningsmetodikk, utstyrsvalg, tur områder, +++ sikkert mange andre kategorier som kunne blitt opprettet. Men det som også er viktig her er at man ikke åpner for mange tråder, sånn at det blir for liten aktivitet igjen.

 

Men dette er også snakk om å gjøre forumet større, og mer allsidig. Sånn som det er nå, vil ikke "den store sykkeltråden" dekke opp for alle emnene, det blir rett og slett for rotete. Diskusjon.no har ingenting å stille opp med mot for eksempel terrensykkel.no ang. forumdelen.

 

Ble kanskje et litt rotete innlegg, men håper dere forstår budskapet mitt. :tease:

Lenke til kommentar

jeg skjønner hva du mener. kanskje det ikke skal kalles den store sykkel kategorien, men det burde være noe mer enn bare annen sport. sykkel begynner å bli en så stor sport i norge at det ikke holder med bare en tråd. men sykkelkategorien kan jo hete noe annet, som dekker et litt større område.

 

sykkel er som du sier ikke bare det å sitte i time etter time på en sykkel å trå, men det er mye taktikk, både før under og etter løpet. treningsstrategier kan diskuteres på kategorien om trening og kosthold, men det er mye om sykkel som ville blitt diskutert i en egen sykkelkategori, som ikke passer under annet enn annen sport, noe som er litt for heldekkende til en så viktig sport.

 

hilsen vaffel1 :w00t:

Lenke til kommentar

sykkel er en sport som har stor kapasitet i norge, men mangler tilhegere og suportere. hvis sykkel hadde fått en egen forumkategori på Diskusjon.no ville det sikkert blitt flere som ble interisert, fordi det er de større sportene som har egen kategori i forumet, og Diskusjon ville hjulpet sykkelsporten, og det tror jeg den trenger i disse vanskelige tidene (med tanke på all dopingen). ;)

Lenke til kommentar
Sånn som det er nå, vil ikke "den store sykkeltråden" dekke opp for alle emnene, det blir rett og slett for rotete.

Eg siterer meg sjølv: Hugs at det er lov å opprette eigne trådar om ulike emne du ønskjer å diskutere. Det er ikkje sånn at alt må pressast inn i ein enkelt tråd.

Lenke til kommentar

Men jeg tenker igjen på det å gjøre diskusjon.no mer allsidig og større. Vil tro at dere er intresert i å få et større forum, noe jeg antar dere tjener penger på.

Det å opprette en ny tråd i sport forumet vil ikke trekke til seg nye syklister, bare de som allerede er her på diskusjon.no Og det vil fortsatt være rotete, og unødvendig mye lesing for en sykkelist. Når du er på søken etter noe, så er det lettere å komme frem til et svar hvis du slipper å gå gjennom mange andre temaer, som ikke har noe som helst med saken å gjøre.

Lenke til kommentar

hvis det hadde blitt opprettet et syklist forum på diskusjon.no ville det blitt mer oversiktlig for alle som ønsker dette. på sportsidene er det jo en egen for fotball, noe som ikke er helt nødvendig. de kan jo også lage nye tråder hvis de vil dette, men det finnes en fotball kategori for å få struktur og orden i forumet. hvis sykkel hadde fått en een kategori ville det blitt lettere å finne fram på "annen sport" for de som driver med mindre idretter, som f.eks. paintball. det er de som burde ligge under annen sport, ikke en så stor idrett som sykkelsporten.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...