Gå til innhold

Soyo Dagon Plus, digital/optisk 5.1 lyd ut????


Anbefalte innlegg

Har et Soyo Dagon Plus med integrert C-media lydkort, det har både analog,optisk og coaksial lyd ut. Kjøpte et Creative Inspir Digital 5500 høtaler pakke her om dagen og gledet meg til og spille DivX filmer med 5.1 lyd. Problemet er bare det når jeg stiller lyd ut i den medfølgende "mixern" til 5.1 sier den at digital ut bare er støttet i 2 kanaler. Syntes dette er litt mystisk, har de siste lyd driverene fra soyo sine hjemmesider, kjører XP sp1 på en Athlon 1600xp. Noen som vet om det er mulig med optisk/digital ut? Evt hvordan?

 

Alle svar settes pris på

 

Mvh

 

AM

 

P.s. posta denne i hk og lyd. viste ikke hvilken det gikk under, håper dette går bra

 

[ Denne Melding var redigert av: All_Mighty på 2002-11-17 21:18 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, har fått en del svar, det virker som om AC3 er en gammel termenologi for Dolby Digital. Så hvis man har en spiller som støtter dolby digital ut, så skal man vist få 5.1 lyd ut uansett hva mixeren står på. Har ikke prøvd ut dette ennå, må finne ut hvilke spillere som støtter Dolby Digital avspilling av AC3. Vet dere om noen?

 

Mvh

 

AM

Lenke til kommentar

Vel,vel, hovmod står for fall, da må du nok følge litt mer med i utviklingen! :smile: AC3 lyd har det vært på DivX filmer i et par år. (veldig få filmer, men enn dåg) dra på denne sida og sjekk ut beskrivelsen av f.eks. denne filmen : http://www.sharereactor.com/release.php?id=2580 hvis du f.eks. går på http://www.doom9.org og går inn på lyd encodere, finner du verktøy for og lage dine egene AC3 lydspor.

 

 

AM

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...