NikkaYoichi Skrevet 8. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 8. juni 2009 Altså ikke Budweiser. Lenke til kommentar
Krokanrull Skrevet 8. juni 2009 Del Skrevet 8. juni 2009 Han mener den amerikanske Budweiseren, som nå skal bytte/har bytta navn ja. Helt enig, syns den er ganske god. Ikke sånn veldig sterk øl-smak, men ganske god. I tillegg er jeg fan av Heineken, carlsberg og hansa. Liker av en eller annen grunn ikke tuborg, seidel og ringenes. Har dog ikke smakt veldig mange forskjellige. Lenke til kommentar
MrUrge Skrevet 8. juni 2009 Del Skrevet 8. juni 2009 Hvorfor er den ikke Budweiser? Hva skal det nye navnet bli ? Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 8. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 8. juni 2009 http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7963106.stm Lenke til kommentar
Mcclane Skrevet 9. juni 2009 Del Skrevet 9. juni 2009 Budweiser, altså den Tjekkiske, er knall god. En av de beste pilsnerne jeg har smakt! Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 9. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 9. juni 2009 Det er Brüssel du skal til, ikke sant? Da bør du ta turen til Delirium Café. http://www.deliriumcafe.be/ De har vel 2000 sorter øl der, så du burde klare å bli full, både én og to ganger. Lenke til kommentar
Mcclane Skrevet 9. juni 2009 Del Skrevet 9. juni 2009 (endret) Det er Brüssel du skal til, ikke sant? Da bør du ta turen til Delirium Café.http://www.deliriumcafe.be/ De har vel 2000 sorter øl der, så du burde klare å bli full, både én og to ganger. Konge! Takk for tipset! Kommer nok til å oppholde meg mye der ser det ut til:D Jeg lurer også på om noen kan gi meg svar på hvorfor den Irske Guinnessen er så utrolig mye bedre og fyldigere, enn den vi får servert her i Norge? Endret 9. juni 2009 av Mcclane Lenke til kommentar
Mcclane Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Drakk nettopp Chimay White. Kjempe god med utrolig godt og solid skum. Det er veldig fruktig, så neste gang jeg kjøper den, så skal jeg ha den til mat, for blir veldig fruktig når man ikke kan nøytralisere den med salt kjøtt. Uansett en klar 6er fra min side. NAM! Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 10. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 10. juni 2009 Jeg lurer også på om noen kan gi meg svar på hvorfor den Irske Guinnessen er så utrolig mye bedre og fyldigere, enn den vi får servert her i Norge? Kan det hende at det er Guinness Extra Stout du har fått? Lenke til kommentar
Mcclane Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Jeg lurer også på om noen kan gi meg svar på hvorfor den Irske Guinnessen er så utrolig mye bedre og fyldigere, enn den vi får servert her i Norge? Kan det hende at det er Guinness Extra Stout du har fått? Nei, nei. Har smakt den ja, det er fantastik! Men jeg mener standar Guinness Drought. Alle som har vært i Irland og smakt Guinness på pub der, har merket at den er utrolig mye bedre. I følge en engelsk mann jeg snakket med der nede, så smakte den ikke så godt i London heller. Hva er forskjellen? Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Jeg lurer også på om noen kan gi meg svar på hvorfor den Irske Guinnessen er så utrolig mye bedre og fyldigere, enn den vi får servert her i Norge? Kan det hende at det er Guinness Extra Stout du har fått? Nei, nei. Har smakt den ja, det er fantastik! Men jeg mener standar Guinness Drought. Alle som har vært i Irland og smakt Guinness på pub der, har merket at den er utrolig mye bedre. I følge en engelsk mann jeg snakket med der nede, så smakte den ikke så godt i London heller. Hva er forskjellen? Irene påstår at Guinessen blir dårligere jo lengre fra Irland den kommer. Jeg har selv ikke sjekket det, men det kan jo komme an på ting som temperatur, tappesystem, eller bare at den tåler frakt og lagring dårligere. Kanskje har de gjort ting med eksport-Guinessen slik at den skal holde bedre. Tilsatt noen form for preservativer. Vi har jo et lignende konseptet med akevitt. Den skal jo bli bedre jo lengre den får reist eller noe slikt. WikiPedia forteller at : Particular to the Norwegian tradition are linje akvavits (such as “Løiten Linje” and “Lysholm Linje”). These have been carried in oak casks onboard ships crossing the equator (linje) twice before being sold. While many experts claim that this tradition is little more than a gimmick, some argue that the moving seas and frequent temperature changes cause the spirit to extract more flavour from the casks. Norwegian akvavit distillers Arcus has carried out a scientific test where they tried to emulate the rocking of the casks aboard the "Linje" ships while the casks were subjected to the weather elements as they would aboard a ship. The finished product was according to Arcus far from the taste that a proper "Linje" akvavit should have,[citation needed] thus the tradition of shipping the akvavit casks past the "Linje" and back continues. Lenke til kommentar
Mariofrans Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Liker ikke noen type øl... Har bare smakt alkoholfri og det var Santa Claustaler. Dermed er den jeg ikke liker, men liker best Santa Claustaler. Lenke til kommentar
Mcclane Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Lurer på om smaker er forskjellig grunnet at Guinness'n i Dublin er brygget i dublin, mens i resten av verden får man servert en Guinness som er brygget i London. Dette kan har noe med saken å gjøre. Anbefaler alle å dra til Dublin for å drikke denne Irsrke Guinnessen. Er utrolig mye bedre enn den små tamme som man får her i Norge. Mye mer skum også. Samme gjelder også for Kilkenny! Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 10. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 10. juni 2009 Det kan være at den er "vannet" ut? Enkelte typer brygges ned, eller vannes ut for eksport - for å tilfredsstille regler i landene de eksporterer til. Norge med sine idiotiske 4.7% som grense for butikkøl f.eks, og svenskene som ligger enda lavere. Det kan ligge noe der. Jeg har aldri vært i Irland, men skal over til Skottland ila. sommeren, det gleder jeg meg litt til, mye for å teste variantene av Innis & Gunn, siden vi kun har én av dem her i landet og at jeg også er en lidenskapelig whiskydrikker. Lenke til kommentar
Mcclane Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Det kan være at den er "vannet" ut? Enkelte typer brygges ned, eller vannes ut for eksport - for å tilfredsstille regler i landene de eksporterer til. Norge med sine idiotiske 4.7% som grense for butikkøl f.eks, og svenskene som ligger enda lavere. Det kan ligge noe der. Jeg har aldri vært i Irland, men skal over til Skottland ila. sommeren, det gleder jeg meg litt til, mye for å teste variantene av Innis & Gunn, siden vi kun har én av dem her i landet og at jeg også er en lidenskapelig whiskydrikker. Sant det, men Guinness har jo 4,1 % i Irland også. Jaja, skal vel til Irland igjen om ikke så alt for lenge heller:P Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 bump Jeg vil slå et slag for Desperados. Dette er et fransk øl men kan minne svært mye om Mexicanske øl som bla. Corona og Sol. Denne øllen smaker mye sitrus à lime og sitron noe som gjør den svært lettdrikkelig for unge konsumerere som behøver å trenes opp for å nyte disse herlige drikker. Alkoholprosenten ligger på 5.9. Fåes denne kjøpt i Norge noe sted? har bare sett den i utlandet Lenke til kommentar
dredg Skrevet 10. juni 2009 Del Skrevet 10. juni 2009 Mine favoritter er Løwenbrau, Tiger, Kronenbourg 1664 og Steall Artois. Av norske så er Frydenlund Fatøl, Dahls og Aass pilsner som gjelder. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 11. juni 2009 Forfatter Del Skrevet 11. juni 2009 Var på ekstremølsmaking i går, det var litt interessant. Fikk prøvd tyttebærølet til NØ, Tiger Tripel som mine største favoritter for kvelden. Begge lanseres nå i disse dager. Det blir spennende å se om man får tak i noen flasker før det blir tomt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå