d'espresso Skrevet 1. mai 2017 Del Skrevet 1. mai 2017 Mikkeller Beer Celebration Copenhagen og Haandfestivalen her Ser til at vi har mye å se frem til. Vært der tidligere? Nope, aller første gang! Lenke til kommentar
NoTrace Skrevet 2. mai 2017 Del Skrevet 2. mai 2017 Blir nok frivillig på What's Brewing på meg i år også. Rodenbach Alexander er snop. Står på handlelista til neste pol-spree. Lenke til kommentar
AndrèFronDrei Skrevet 2. mai 2017 Del Skrevet 2. mai 2017 Må vinne i lotto først Finnes plenti av mindre festivaler rundt omkring som pleier å ikke ha så mye i cover, så det er ingen unnskyldning. Blir nok frivillig på What's Brewing på meg i år også. Har selv løpt trappene på Tau scene i noen år, så du får nok smakt på diverse av det som måtte tilbys. Ellers kunne jeg godt tenkt meg å få med meg Beavertown Extravaganza og Mikkeller Beer Celebration Boston, men det blir nok bare med tanken. Lenke til kommentar
NoTrace Skrevet 2. mai 2017 Del Skrevet 2. mai 2017 Var med i fjor som frivillig. Ble nok av smaking, dog i større mengder den dagen jeg ikke var frivillig Ser ut til at dette blir min handleliste av de nye ølene. Aja Muorjivuola Rodenbach Alexander 2014 Amundsen Apocalyptic Thunder Amundsen Black Zombie Cervisiam Bhuthurt Cervisiam Jungle Juice Cervisiam Toxic Alevenger Voss Bryggeri VPA Burning Sky Imperial Stou Dieu du Ciel! Aphrodite Dieu du Ciel! Péché Mortel Great Divide Yeti Chocolate Oak Aged Oppigårds New Sweden IPA Põhjala Cellar Series Pime Öö PX Sori Brewing Laudatur XVI Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 3. mai 2017 Del Skrevet 3. mai 2017 Da er den offisielle listen over nyhetene på Fredag klar: https://www.vinmonopolet.no/vmpSite/nyheter-mai-2017 Litt amputert som vanlig, men har laget meg en fin liste Skal prøve meg på flere fra Põhjala og Le Trou du Diable. Ikke kjent med bryggeriene. + Endel norsk som vanlig Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 6. mai 2017 Del Skrevet 6. mai 2017 Om vi beveger oss vekk fra polets fristelser og inn i butikkenes verden var jeg på den lokale Bunnprisen i dag, og de hadde tatt inn en ny øl fra Hansa: Chili Blonde. Det ble selvfølgelig kjøpt en boks med dette. Det har vært varmt i Bergen og omegn i dag og da er Blondes og lignende forfriskende affærer. Jeg hadde derfor forhåpninger til at dette skulle være en meget fin øl. Spesielt på bakgrunn av andre øl i Hansa sin spesialserie som Porter, IPA og Vienna Lager. Da jeg helte ølet i glasset opplevde jeg en viss form for skepsis ettersom fargen og uttrykket lå mye nærmere en Hveteøl enn de vanlige pilsnerne Hansa har eller Blondes som jeg kjenner dem fra polet og noen år i Belgia. Jeg tror at dette er delvis grunnet det faktum at ved siden av å være en blonde med innslag av hvete så er det et øl i den nye "ufiltrert"-trenden blant industribryggeri som Hansa og Ringnes. Problem nr 2 var at jeg drakk dette i lag med en temmelig fet (og høstaktig) middagsgryterett med mye fløte og Creme Fraiche. Men jeg kjente ikke så mye antydning til Chili-smaken. Det virket som en forfriskende affære dog, og jeg tror jeg skal kjøpe meg en boks til med dette stoffet og drikke den uten noe til for å se hva jeg tenker da. Har noen av dere prøvd denne ølen? Lenke til kommentar
AndrèFronDrei Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Har noen av dere prøvd denne ølen? Hadde den for noen uker siden. Er ikke fan av chili i øl. Jobbet meg gjennom en del IPA'er med chili tilsatt, og de fleste har ikke vært noe særlig (Sculpin anyone?) Når det kommer til Hansa sitt forsøk, syntes jeg den var OK+. Veldig fin "Blond" (minnet om Waldemars Hveteøl) med passe (les lite) smak av chili, uten overdrevent stikk på tunga. Tar gjerne en igjen som avveksling fra annet øl i solveggen, men skal ikke oppsøkes og hamstres. Lenke til kommentar
PatSharpX Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Har vært bortreist i helgen, så glemte helt å bestille Bhutt Hurt fra Cervisiam og nå er den utsolgt Men slang i det minste inn en liten bestilling fordet; Cervisiam Satanic Panic Imperial Stout Troubadour Imperial Stout Edge Brewing Sangría Sour Great Divide Oak Aged Yeti Imperial Stout Sori Brewing Dark Humor Club Coconut Amundsen Loosh Mango, Mint & Lime Berliner Amundsen Black Zombie Orange Black IPA De Leite Cuvée Soeur'Ise Triple Kriek Oak Aged Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 BhutHurt blir tilgjengelig igjen i løpet av uken i følge Cervisiam. Kjøpte to selv, muligens mer om den er digg. Lenke til kommentar
PatSharpX Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 BhutHurt blir tilgjengelig igjen i løpet av uken i følge Cervisiam. Kjøpte to selv, muligens mer om den er digg. Bra bra! Ser det er flere steder i området som har de også, så hadde nok fått smakt på den selv om polet hadde vært tomt Lenke til kommentar
AndrèFronDrei Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 (endret) BhutHurt blir tilgjengelig igjen i løpet av uken i følge Cervisiam. Kjøpte to selv, muligens mer om den er digg. Sweet. Var tomt når jeg la inn en bestilling, så la inn et e-postvarsel. Har det ellers vært noe lyd angående den fatlagrede varianten? Begynner å fylles opp i ølkjelleren nå. En solid forsendelse fra Vinmonopolet og fire dager i Køben kommer ikke akkurat til å redusere mengden øl til oppbevaring. Endret 8. mai 2017 av AndrèFronDrei Lenke til kommentar
PatSharpX Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Hvordan oppbevarer dere øl?Det har en tendens til å forsvinne ganske fort, men hender noe blir stående en stund. Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Den Fatlagrede versjonen er vell planlagt senere i år, sikkert i høst/vinter. Ha, ja jeg må også en tur på posten å hente noen tunge pakker med øl i løpet av uken! Blir bra. Lenke til kommentar
AndrèFronDrei Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Hvordan oppbevarer dere øl? Det har en tendens til å forsvinne ganske fort, men hender noe blir stående en stund. Innkjøp > Konsum = Akkumulering Har selv det stående i en isolert utebod, så er ikke ideelt om sommeren. Er hovedsaklig sure og mørke øl som blir stående, lyse og lettere varianter har kortere omsetningstid her i hjemmet. Lenke til kommentar
PatSharpX Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Hvordan oppbevarer dere øl? Det har en tendens til å forsvinne ganske fort, men hender noe blir stående en stund. Innkjøp > Konsum = Akkumulering Har selv det stående i en isolert utebod, så er ikke ideelt om sommeren. Er hovedsaklig sure og mørke øl som blir stående, lyse og lettere varianter har kortere omsetningstid her i hjemmet. Ja, de lyse og lette står gjerne i kjøleskapet også. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Har alt av øl i kjøleskapet Ikke noe annen plass som egner seg, spesiellt ikke på sommeren Har prøvd Grunerløkka IPA og Stout, begge var helt ok Stout kan det bli kjøp igjen, men IPAn prøvde jeg bare fordi søsters sa den var bedre enn andre IPA hun hadde smakt og jeg er faktisk enig der Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 8. mai 2017 Del Skrevet 8. mai 2017 Er heldig som har jordkjeller under huset, fin temperatur hele året. Mye snadder der nede... Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3RYwwc Skrevet 9. mai 2017 Del Skrevet 9. mai 2017 Rekker aldri å bygge meg opp noe lager jeg :-) Lenke til kommentar
StoreMyen Skrevet 14. mai 2017 Del Skrevet 14. mai 2017 https://bmof.ticketco.no/bergen_craft_beer_fest Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå