Vidar Pedersen Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Nais, er de fra Inderøy polvare, eller butikkvare? Evt. hvor kjøper man dem? Det er butikkøl. Jeg kjøpte dem på Kjeller5 i Tromsø, men du finner butikker her som selger dem http://www.igb.no/?page=ol Lenke til kommentar
Aiven Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Det er butikkøl. Jeg kjøpte dem på Kjeller5 i Tromsø, men du finner butikker her som selger dem http://www.igb.no/?page=ol Meny Oslo City da, takk Lenke til kommentar
Akselev Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 (endret) Har en Saint Peters Creme Stout som jeg kjøpte på Vinmonopolet for litt siden. Noen som har en formening? Vil tro den er litt for mørk for min smak. Endret 27. september 2013 av Akselev Lenke til kommentar
donJonazo Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Dersom dette er det du liker kan det sammenlignes med å beskrive pakketurer til "syden" som det å vært i utlandet. Det er mange som liker det, men det finnes så mye annet der ute. Takker for innspill og ja, jeg forstår tankegangen. Jeg er klar over at det finnes mye annet der ute, men jeg skrev tross alt ikke at jeg ikke har prøvd mye annet, heller. Jeg har prøvd mye(men ikke alt, selvfølgelig), og disse er da mine favoritter ut fra det Gleder meg til å prøve ut mye mer! Lenke til kommentar
Vice Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Har en Saint Peters Creme Stout som jeg kjøpte på Vinmonopolet for litt siden. Noen som har en formening? Vil tro den er litt for mørk for min smak. Liker den veldig godt selv. Den er en av de bedre "mild stoutene" jeg vet om. Den er ikke spesielt kraftig eller veldig "mørk", men den smaker rett og slett bare godt. Veldig rund og fin. Lenke til kommentar
Akselev Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Liker den veldig godt selv. Den er en av de bedre "mild stoutene" jeg vet om. Den er ikke spesielt kraftig eller veldig "mørk", men den smaker rett og slett bare godt. Veldig rund og fin. Høres veldig bra ut! Da gleder jeg meg til å finne en passende anledning. Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 27. september 2013 Del Skrevet 27. september 2013 Jeg vil ikke kalle Christmas for en blond, men det er uansett en svært god øl. Jeg synes Christmas er bedre enn Tremens. Der vil jeg si meg enig. Den tiden jeg var i Belgia lot jeg meg ikke akkurat imponere overvettes over vanlig Delirium. Misforstå meg rett: den var god men ikke magisk. Juleølet til Delirium derimot var mye bedre. Det var ikke så typisk belgisk juleøl som mye av det andre man fikk der var... Lenke til kommentar
cliffme Skrevet 28. september 2013 Del Skrevet 28. september 2013 Idag skal det brygges 50liter weissbier. Har ikke laget weissbier før, noen tips? Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 28. september 2013 Del Skrevet 28. september 2013 Har en Saint Peters Creme Stout som jeg kjøpte på Vinmonopolet for litt siden. Noen som har en formening? Vil tro den er litt for mørk for min smak. En av mine favoritter av poløl som er litt rimeligere.... Lenke til kommentar
GeO Skrevet 28. september 2013 Del Skrevet 28. september 2013 Liker den veldig godt selv. Den er en av de bedre "mild stoutene" jeg vet om. Den er ikke spesielt kraftig eller veldig "mørk", men den smaker rett og slett bare godt. Veldig rund og fin. Helt enig! Som stout er den relativt nøytral og mild, men under den forutsetningen er den så godt som perfekt etter min mening. Den er et veldig godt kjøp på Systembolaget også. Lenke til kommentar
Akselev Skrevet 28. september 2013 Del Skrevet 28. september 2013 Helt enig! Som stout er den relativt nøytral og mild, men under den forutsetningen er den så godt som perfekt etter min mening. Den er et veldig godt kjøp på Systembolaget også. Hmm.. Vennene mine er på russekro i kveld. Fristet lite å bli med etter 8 timer på jobb og hodepine. Kanskje jeg skal åpne stouten i kveld. Lenke til kommentar
Vidar Pedersen Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Litt nyheter fra Kjeller 5. http://godtdrikke.net/et-nysgjerrig-ol-og-to-kalde-fra-norge/ Lenke til kommentar
weebl Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Da har jeg satt igang med forberedelsene til mitt første egenbrygga øl, blir juleøl med egenlaga essens med mandarin, appelsin, kardemomme, nellik og kanel, skal ut å kjøpe maltekstrakt og humle til uka Lenke til kommentar
weebl Skrevet 29. september 2013 Del Skrevet 29. september 2013 Da har jeg satt igang med forberedelsene til mitt første egenbrygga øl, blir juleøl med egenlaga essens med mandarin, appelsin, kardemomme, nellik og kanel, skal ut å kjøpe maltekstrakt og humle til uka Lenke til kommentar
cliffme Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 (endret) Da har jeg satt igang med forberedelsene til mitt første egenbrygga øl, blir juleøl med egenlaga essens med mandarin, appelsin, kardemomme, nellik og kanel, skal ut å kjøpe maltekstrakt og humle til uka La oss få høre hvordan det går. Skal sette opp 50 liter English Extra Special Strong Bitter imorgen. Havner på ca 34 IBU. Endret 1. oktober 2013 av jij1984 Lenke til kommentar
iniestagram Skrevet 1. oktober 2013 Del Skrevet 1. oktober 2013 Jeg satte igang 20 L med Hvete Stout i går. Har da ca 70 L med øl på vei som skal deles på 3 personer. Mulig jeg setter en Double IPA i morgen på ca 20 L. Er det noen her som har en fremgangsmåte på å klone en Midtfyns Double IPA? Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Hvetestout av type Dark Force eller? Lenke til kommentar
iniestagram Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Jeg mente Havrestout. Litt usikker på hvordan Dark Force er brygget (den er hvertfall ganske god), men vi fulgte denne oppskriften: http://forum.norbrygg.no/index.php/topic,5987.0.html Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Ah. Ja, da blir det noe annet. Jeg funderer også på hvordan Dark Force er brygget, for den svarte fargen kommer ikke av seg selv, og vi får vel ikke karamell-hvetemalt noensteder? Lenke til kommentar
PelsJakob Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 Det er vel naturlig å anta at det er brukt en del blackmalt for å trekke opp EBC-en. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå