Palme Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 Two Captains DIPA er alltime den beste DIPAen jeg noensinne har smakt. Bare å forberede seg på en skikkelig smaksbombe! Lenke til kommentar
KapteinKnut Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 Da putrer det godt i gjærlåsen på mitt hjemmelagde øl håper det blir godt, det hadde vert gøy Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 23. september 2010 Forfatter Del Skrevet 23. september 2010 100 er god den, har ikke skrevet noen notes om den, men jeg husker jeg syntes den var god, når det gjelder Two Captains så har jeg ikke smakt den enda, men den er bestilt, sammen med chili, Rodenbach og noen andre. Har ikke fått sms fra polet enda dessverre, men regner med at det kommer i morra. Lenke til kommentar
Xtra Skrevet 23. september 2010 Del Skrevet 23. september 2010 #100 var ganske god, men jeg må si at jeg sliter litt med øl med høy alkoholprosent, eller der hvor man kjenner smaken av alkohol godt. Høres kanskje litt rart ut, men av og til blir det litt for mye, særlig når man har en halv liter å drikke. Two Captains DIPA i morgen kveld regner jeg med. Noen av dere som har prøvd Imperial Brown Ale/IPA'en fra Nøgne Ø, og kanskje Pale Ale? Hvor mye forskjell er det på de bryggene i forhold til "originalene"? (Da også fra Nøgne) Lenke til kommentar
Vice Skrevet 24. september 2010 Del Skrevet 24. september 2010 sammen med chili, Rodenbach og noen andre. Chili må jeg nesten smake på, til tross for dårlig tidligere erfaringer med "chiliøl". Regner med at jeg bestiller følgende idag: Midtfyns Bryghus Chili Tripel Samuel Smith's Winter Welcome Ale Samuel Smith's Nut Brown Ale Lenke til kommentar
Palme Skrevet 25. september 2010 Del Skrevet 25. september 2010 Gleder meg til å teste chilliøl jeg også. Etter dagens og gårsdagens polvandring endte jeg opp med dette: Gleder meg ekstra mye til å få smakt på #500 da jeg enda ikke har fått smake denne. Er den bare 1/2 på god som Two Captains kan jeg ikke klage Lenke til kommentar
Speik Skrevet 25. september 2010 Del Skrevet 25. september 2010 Hva er ditt månedlige ølbudsjett, Palme? Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 26. september 2010 Del Skrevet 26. september 2010 (endret) Trenger ikke være noe høyere enn alle de som drar på fylla med Heineken, Carlsberg osv hver helg det. Endret 26. september 2010 av Mchansern Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 26. september 2010 Del Skrevet 26. september 2010 100 er god den, har ikke skrevet noen notes om den, men jeg husker jeg syntes den var god, når det gjelder Two Captains så har jeg ikke smakt den enda, men den er bestilt, sammen med chili, Rodenbach og noen andre. Har ikke fått sms fra polet enda dessverre, men regner med at det kommer i morra. Rodenbach? Hvilken da? Jeg kjøpte meg en Rodenbach her i Belgia, og det var da mixed fermentation. Altså, både gueuze og "vanlig" gjæring. Det begynner faktisk å bli flere av disse. Var på en ølfestival i Brugge for et par uker siden, og der var det flere blandingsgjærede øl. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 27. september 2010 Del Skrevet 27. september 2010 Det er vel bare Classic som er tilgjengelig i Norge for tiden. Det er ikke så lenge siden de solgte Grand Cru, men den er visst gått ut.. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 27. september 2010 Forfatter Del Skrevet 27. september 2010 Det var Classic ja. Kunne veldig gjerne tenkt meg å få inn fler fra dette bryggeriet. Lenke til kommentar
Palme Skrevet 28. september 2010 Del Skrevet 28. september 2010 Våget meg frempå å smakte en BrewDog - Nanny State 0.5% i går. Noterte ned: Fin orange/bronsefarget, ganske bra med skum og duft; skikkelig humle. Smaksmessig var det litt tynt. Hint av sitrus og røyksmak bak i ganen, men totalt fraværende sødme gjør at det er noe som mangler. Synes Nanny State 1.1% hadde mer sødme og dermed var et mer balansert øl som smakte bedre. Lenke til kommentar
Aak1 Skrevet 29. september 2010 Del Skrevet 29. september 2010 Er Frydenlund bayer på boks ny? Lenke til kommentar
Palme Skrevet 29. september 2010 Del Skrevet 29. september 2010 Er Frydenlund bayer på boks ny? Det stemmer. Mener å huske denne kom for salg nå 1. september (mulig jeg blinkser her) Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 29. september 2010 Forfatter Del Skrevet 29. september 2010 Frydenlund Bayer er kommet i ny drakt - den produseres nå av E.C Dahls bryggeri i Trondheim. Oppskriften er noe endret siden sist og er utviklet av nettopp, vårt alles kjære trønderbryggeri. Lenke til kommentar
Onkel Kompost Skrevet 29. september 2010 Del Skrevet 29. september 2010 Frydenlund Bayer er kommet i ny drakt - den produseres nå av E.C Dahls bryggeri i Trondheim. Oppskriften er noe endret siden sist og er utviklet av nettopp, vårt alles kjære trønderbryggeri. Men den er nok ikke helt ny på markedet. Jeg vet at mens jeg studerte i Narvik så var den lokale spesialiteten Radiobayer. Da tok man en 0.33l flaske med Frydenlund bayer, helte i et 0.6l glass, og fylte opp til 0.6 med nordlandspilsner. Jeg drakk min foreløpig siste radiobayer for 2 år siden, så det er mulig at den har forsvunnet fra markedet etter den tid, men det skal jeg ikke uttale meg om... Lenke til kommentar
Hugo_Hardnuts Skrevet 29. september 2010 Del Skrevet 29. september 2010 Noen som har noen formening om hvordan den nye er kontra den gamle da? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 29. september 2010 Del Skrevet 29. september 2010 Nå drakk jeg ikke så mye av den gamle, men jeg har en følelse av at den nye ikke er fullt så søt. Lenke til kommentar
Zetheus Skrevet 30. september 2010 Del Skrevet 30. september 2010 (endret) Plukket med meg en flaske #500 fra Nøgne Ø her forleden. Imperial IPA. Ikke ille, men dog noe unik på smak. Litt for sterk i alkoholprosent i forhold til øllet, men god ellers. Edit: Byttet den ut med en Two captains. Den er neste ut. Noen som har smakt begge mot hverandre? Endret 30. september 2010 av Zetheus Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 30. september 2010 Forfatter Del Skrevet 30. september 2010 Frydenlund Bayer er kommet i ny drakt - den produseres nå av E.C Dahls bryggeri i Trondheim. Oppskriften er noe endret siden sist og er utviklet av nettopp, vårt alles kjære trønderbryggeri. Men den er nok ikke helt ny på markedet. Jeg vet at mens jeg studerte i Narvik så var den lokale spesialiteten Radiobayer. Da tok man en 0.33l flaske med Frydenlund bayer, helte i et 0.6l glass, og fylte opp til 0.6 med nordlandspilsner. Jeg drakk min foreløpig siste radiobayer for 2 år siden, så det er mulig at den har forsvunnet fra markedet etter den tid, men det skal jeg ikke uttale meg om... Jo, den er nok helt ny. Den har vært produsert tidligere, men da av et annet bryggeri og med en annen oppskrift. Navnet er det samme. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå