Kirikovski Skrevet 13. februar 2012 Del Skrevet 13. februar 2012 Må nesten berømme Gilde sine Røkte Kjøttpølser hvor det står på pakken at du koker opp vann og lar pølsene trekke i 20 min. Lenke til kommentar
Hybelstudent Linda Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Heeey gutta !!! ville bare ta opp tråden i mai 2012 og si noe om denne pølsesaken Det er enkelt å varme pølser i microen og de smaker like godt som om de er trukket i vann. Bare husk å prikke i den med en gaffel om det er en wiener- eller middagspølse, ellers .sprekker de....jo tynnere spiss jo mindre hull og jo bedre.... ....Og da er det ikke særlig appetittlig lenger. :wallbash:Når jeg gjør meg litt "flid" med pølsene, så pleier jeg å ha løk og en buljongterning i vannet for å få litt bedre smak på pølsene. Brødene pleier jeg å varme i stekeovnen. Det går på noen sekunder i varm ovn. Da blir de sprøe og gode. Lykke til gutta !!! ps noen som har nboen pølser til overs? Lenke til kommentar
SLi Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 Ikke bruk den skrift typen og big.. Irriterende. Pølser er selfølgelig best i vann. 1 Lenke til kommentar
Hybelstudent Linda Skrevet 12. mai 2012 Del Skrevet 12. mai 2012 heey igjen sorry for det ble stress med skrifttypen og størrelsen men her gjelder det pølser og ikke design foresten så kan mann lage egen pølser som er sykt gode. først tar du wienerpølser og grillpølser og ostepølser lik mengde av alle sortene. kjører de i en mixmaster som er for kjøtt tilsetter 10g thc plate pr 0.8kg kjøtt sammen med litt maisstivelse og noe vann etter behov når farsen er ferdig stapper du dette i pølseskinn som du får kjøpt hos meny og rema100 ect eller hos slaktern eller en kjøttbutikk. før du stapper pølsefarsen i skinnet er det viktig at du tilsetter litt olje i farsen til slutt. disse skal ikke grilles hardt men trekkes i 15 min eller bakes i ovnen 8 minutter dette mekket vi på en fest og det ble stor suksess... kos dere da gutta ! Lenke til kommentar
Phelge Skrevet 13. mai 2012 Del Skrevet 13. mai 2012 heey igjen sorry for det ble stress med skrifttypen og størrelsen men her gjelder det pølser og ikke design foresten så kan mann lage egen pølser som er sykt gode. først tar du wienerpølser og grillpølser og ostepølser lik mengde av alle sortene. kjører de i en mixmaster som er for kjøtt tilsetter 10g thc plate pr 0.8kg kjøtt sammen med litt maisstivelse og noe vann etter behov når farsen er ferdig stapper du dette i pølseskinn som du får kjøpt hos meny og rema100 ect eller hos slaktern eller en kjøttbutikk. før du stapper pølsefarsen i skinnet er det viktig at du tilsetter litt olje i farsen til slutt. disse skal ikke grilles hardt men trekkes i 15 min eller bakes i ovnen 8 minutter dette mekket vi på en fest og det ble stor suksess... kos dere da gutta ! Du er sprø... jo tynnere spiss jo mindre hull og jo bedre.... That's what she said 3 Lenke til kommentar
Heradon Skrevet 13. mai 2012 Del Skrevet 13. mai 2012 (endret) Koker bare opp vann med kjøttbuljong slik at pølsene ikke fullstendig utvanna. Slenger som regel 3stk tarmfrie pølser aka Grillpølser fra Gilde. Etter det har gått ca. 5min med småkoking er pølsene varme. Slår deretter av plata. Om jeg bestemmer meg for å ta flere pølser. Slenger jeg det bare oppi i det varme vannet. De er da bra varme etter jeg har spist de pølsene jeg varmet først. Personlig foretrekker jeg å grille pølser på gassgrill da det er det enkleste, og gir mer smak. Endret 13. mai 2012 av Heradon Lenke til kommentar
Kokken Emil Skrevet 16. juni 2012 Del Skrevet 16. juni 2012 pølser skal ikke kokes men trekkes i vann rett rundt kokepunktet, jeg pleier og ha i buljong terninger og noe sjalott løk for og få litt mere smak på pølsene. har slått veldig ann hos de som jeg har servert dette til Lenke til kommentar
Hei Sveis Skrevet 18. juli 2012 Del Skrevet 18. juli 2012 Kjøpte pølser i Danmark, og på pakken sto det at man skulle ha salt i vannet. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 20. juli 2012 Del Skrevet 20. juli 2012 Hvorfor står ikke denne informasjonen på pølsepakkene Det gjør det sist jeg sjekket på Finsbråten sine wienerpølser, som forøvrig er de eneste wienerpølsene det går ann å spise. Jeg pleier å hakke litt løk og ha opp i vannet, legger til litt ekstra smak på pølsene. Lenke til kommentar
AvaloN - TLW Skrevet 22. mai 2013 Del Skrevet 22. mai 2013 Fant denne tråden via google, og ville bare si at du kan kaste de i mikroen i 30sec så er de klar. Lenke til kommentar
Bob Sacamano Skrevet 22. mai 2013 Del Skrevet 22. mai 2013 foresten så kan mann lage egen pølser som er sykt gode. først tar du wienerpølser og grillpølser og ostepølser lik mengde av alle sortene. kjører de i en mixmaster som er for kjøtt tilsetter 10g thc plate pr 0.8kg kjøtt sammen med litt maisstivelse og noe vann etter behov kos dere da gutta ! Hasjpølse? Jo, jo... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå