Gå til innhold

Hvor lenge skal pølser koke?


Jtand

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ihjelkokt? Hva vil det si? Blr det bare molekyler etter hvert? Pølsesuppe?

Noe lignende pølsesuppe, ja. Den løser seg opp og blir masse små, ekle biter. Har dog aldri prøvd å koke en pølse konstant i fem år, så er ikke helt sikker på hvordan den vil se ut etter så lang tid.

Lenke til kommentar

Ja noen har oppi salt men jeg syntes ikke at det er nødvendig i og med at pølsene er ganske salte fra før.

Selvsagt syns du pølsene er salte, du har dem i mikron. Da blir pølsene ikke kvitt salt, men kvitt litt vann, slik at resultatet blir salt.

 

Hvis du har pølsene i vann vil forskjellige molekyler i pølse og vann prøve å utligne forskjeller, dermed vil vannet få litt pølsesmak og pølsen litt vannsmak. Pølsen blir kvitt salt og får mer vann, ergo mindre salt pølse.

 

Så hvis man ønsker pølsen like salt som den er i pakken, må man ha samme saltprosent i vannet som i pølsen.

 

Selv liker jeg ikke vannsmak på pølsen, så jeg har enten buljong eller øl og salt i pølsevannet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...