Phelge Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 De vil bli ihjelkokt lenge før det har gått 5 år. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Ihjelkokt? Hva vil det si? Blr det bare molekyler etter hvert? Pølsesuppe? Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Hvis jeg skal lage men winerpølser så slenger jeg de inn i mikron og de smaker fantastisk Jeg ser ikke poenget i å koke men... Lenke til kommentar
LostOblivion Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Først nå så jeg at vi har gjenopplivet en tråd fra 2006. Hvordan skjedde det egentlig? Fordi jeg skulle trekke pølser i dag, til middag, og da måtte jeg google det, selvfølgelig. Er jo ikke hybelstudent uten enten 1. mamma på telefonen, eller 2. google. 1 Lenke til kommentar
Kirikovski Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Hvorfor står ikke denne informasjonen på pølsepakkene Lenke til kommentar
phpnuke Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Forsøk heller med din egen pølse 1 Lenke til kommentar
LostOblivion Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Det var dagens! Hø-hø-hø... Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Hvorfor står ikke denne informasjonen på pølsepakkene De er mer opptatt av design på produktet enn at forbrukeren skal vite den informasjon som forbrukeren har behov for. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 Hvorfor står ikke denne informasjonen på pølsepakkene Fordi matprodusentene feilaktig går ut fra at folk ikke er idioter. 9 Lenke til kommentar
sykkeliten Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 De vil bli ihjelkokt lenge før det har gått 5 år. Det er stygt å drepe pølser,la de trekke i fred. Lenke til kommentar
Phelge Skrevet 5. februar 2012 Del Skrevet 5. februar 2012 Ihjelkokt? Hva vil det si? Blr det bare molekyler etter hvert? Pølsesuppe? Noe lignende pølsesuppe, ja. Den løser seg opp og blir masse små, ekle biter. Har dog aldri prøvd å koke en pølse konstant i fem år, så er ikke helt sikker på hvordan den vil se ut etter så lang tid. Lenke til kommentar
frankybanky Skrevet 5. februar 2012 Del Skrevet 5. februar 2012 hørt du kan koke pølser ganske så lenge hvis du bare heller oppi litt olje!?!!? Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 5. februar 2012 Del Skrevet 5. februar 2012 Ja men ikke for lenge... Lenke til kommentar
Hei Sveis Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Kok opp vann, sett platen på så lav temperatur at vannet ikke koker. Trekk pølsene i 10 minutter. Jeg leste på en dansk pølsepakke at man skulle ha oppi salt også. 1-2 teskjeer eller noe. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Ja noen har oppi salt men jeg syntes ikke at det er nødvendig i og med at pølsene er ganske salte fra før. Lenke til kommentar
bruker-262560 Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 selv koker jeg pølser i vannkoker. slenger oppi så mange pølser det er plass til, trykker på gogogo-knappen og venter i ett par min. middag på 1,2,3 Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 6. februar 2012 Del Skrevet 6. februar 2012 Det har jeg ikke tenkt på før! Dette må jeg prøve Lenke til kommentar
democomputer Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Ja noen har oppi salt men jeg syntes ikke at det er nødvendig i og med at pølsene er ganske salte fra før. Selvsagt syns du pølsene er salte, du har dem i mikron. Da blir pølsene ikke kvitt salt, men kvitt litt vann, slik at resultatet blir salt. Hvis du har pølsene i vann vil forskjellige molekyler i pølse og vann prøve å utligne forskjeller, dermed vil vannet få litt pølsesmak og pølsen litt vannsmak. Pølsen blir kvitt salt og får mer vann, ergo mindre salt pølse. Så hvis man ønsker pølsen like salt som den er i pakken, må man ha samme saltprosent i vannet som i pølsen. Selv liker jeg ikke vannsmak på pølsen, så jeg har enten buljong eller øl og salt i pølsevannet. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 For det meste så bruker jeg mikron, men når jeg koker så syntes jeg ikke at det er nødvendig og salte jeg... Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Edikk er godt i pølsevannet sammen med sterkt Chillikrydder. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå