Gå til innhold

Hvor mange kommer? Elkjøp? (Nintendo Wii)


eikum

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Aylars: Hyggelig du kan komme med informasjon angående antaller maskiner! Du skulle vel ikke sitte på noen tall for Elkjøp Stormarked Haugesund også?

 

Jeg ringte inn til Elkjøps kundesenter i går for å forhøre meg om dette, men der var det absolutt ingen hjelp å få. Visste verken pris eller antall, kunne prøve å ringe igjen i løpet av neste uke.

 

Jeg prøvde å ringe rett opp til butikken, men de har tydeligvis store problemer med å løfte opp røret. Er litt beryktet på akkurat dette.

Endret av marXman
Lenke til kommentar
Har forøvrig ikke sett noen andre fra Trondheim her, blir jeg alene i køen eller?
Ikke nødvendigvis ;)

 

Har nettopp kjøpt meg x360, og sammen med ps2 og pcn har jeg så mye jeg skulle ha spilt igjennom at det omtrent ikke er plass til mer for øyeblikket, så er litt i tenkeboksen på om jeg skal ha wii til launch eller ikke. Blir det til launch er jeg nok å finne på Leangen :thumbup:

Lenke til kommentar

Humm sitter her og venter på avisen med elkjøp bilaget men ser ikke ut som at jeg får avis i dag.. Og jeg som gledet meg sånn til å lese det bilaget :(

 

Edit: Avisen kom, men ikke noe som helst elkjøp blad med i dag. Var en reklame for elkjøp men det var bare for 2 mobiltelefoner og thats it. Lefdal sin avis var med tho men ikke et eneste ord om Wii i den. Om noen har fått elkjøp sin avis med Wii i så scan den og sleng ut her please :) god natt..

 

- hsds

Endret av hsds
Lenke til kommentar
Er det mange som skal møte opp foran Elkjøp på Lillehammer ? Å er det forresten noen som vet hvor mange Wii konsoller de får inn der??

7404597[/snapback]

Er ikke helt sikker på om jeg skal møte opp på Elkjøp Lillehammer eller om jeg skal få broren min til å kjøpe en fra Gjøvik.

Lenke til kommentar
Humm sitter her og venter på avisen med elkjøp bilaget men ser ikke ut som at jeg får avis i dag.. Og jeg som gledet meg sånn til å lese det bilaget :(

 

Edit: Avisen kom, men ikke noe som helst elkjøp blad med i dag. Var en reklame for elkjøp men det var bare for 2 mobiltelefoner og thats it. Lefdal sin avis var med tho men ikke et eneste ord om Wii i den. Om noen har fått elkjøp sin avis med Wii i så scan den og sleng ut her please :)  god natt..

 

- hsds

7405685[/snapback]

 

Jeg fikk en "stor" elkjøp avis i dag, wii til 1995 og alle spilla til 449.. som ventet :)

Lenke til kommentar
Og Spaceworlds pris er...

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
2798,-

 

:ph34r:

7403615[/snapback]

IKke i følge spaceworld.no:

 

Forhåndssalg Nintendo Wii

Produktnr: Forh4 0 2.498,-

7407792[/snapback]

Ikke ifølge mailen jeg fikk fra Spaceworld da jeg spurte om pris. Siden Spaceworld-butikkene stort sett er franchise-sjapper kan det hende de opererer med forskjellig pris - eller kanskje det var en mail med "skrive-leif" som havnet i innboksen min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...