VikinGz Skrevet 27. november 2006 Del Skrevet 27. november 2006 Hei Tenkte kansje å fortelle min erfaring med sukkerfri gele Den har svært lite kalorier i forhold til vanlig Du trenger følgende for ei skål med god gele Noen plater Gelatin. Du regner 1 plate per 1-2 dl veske) En del sukkerfri saft/brus (f.eks fun light, cola zero... ja det du syns er godt) Bruker du saft kan du blande litt sterkere slik at du får masse smak Kok opp med eller uten gelatinen i. Husk å røre godt overalt... gelatin synker og brenner seg fast veldig lett... Ha i noen frukt biter viss du syns det er godt F.eks Jordbær saft og jordbær biter Fantasien må du ha i orden Vellbekomme Du kan gjærne servere med frisk frukt *beklager skrivefeiler* Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 28. november 2006 Del Skrevet 28. november 2006 Jeg leste "den kalorifattige elgen" og fikk med en gang lyst på en liten elgebiff. Uansett; høres faktisk godt ut, selv om jeg ikke er så fan av gele. Blir det kulsyre i geleen om du bruker brus? Morsomt. Lenke til kommentar
VikinGz Skrevet 28. november 2006 Forfatter Del Skrevet 28. november 2006 (endret) Jeg leste "den kalorifattige elgen" og fikk med en gang lyst på en liten elgebiff. Uansett; høres faktisk godt ut, selv om jeg ikke er så fan av gele. Blir det kulsyre i geleen om du bruker brus? Morsomt. 7375552[/snapback] Hehe.. Jeg å fikk lyst på elgebidd nå Hater gele til vanlig jeg også... men prøvde med iste fra funlight og noen andre smaker Nammi... Kullsyra tror jeg vill dabbe ut... men det er lov å prøve (da bør du ikke koke den opp) Vi lærte at sukkerfri saft ikke gikk til slike ting som gele og saus... pøøh.. det funka jo Endret 28. november 2006 av VikinGz Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH Skrevet 1. desember 2006 Del Skrevet 1. desember 2006 Bare sørg for å ikke hive oppi enten ananas eller kiwi når dere lager gele med fruktbiter, for de inneholder stoffer som gjør at den ikke stivner Lenke til kommentar
VikinGz Skrevet 1. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2006 Bare sørg for å ikke hive oppi enten ananas eller kiwi når dere lager gele med fruktbiter, for de inneholder stoffer som gjør at den ikke stivner 7402637[/snapback] Er vell noe som alltid er laget for å ødlegge noe annet F.eks å skjære tomat og legge den åpen i kjøleskapet... 2 dager og alle grønnsaker er så og si råtten (det heter seg det vertfall) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå