Gå til innhold

Er det fare med vannkjøling?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får man samme temperatures med en Hig end luftkjøler som med bigwater vannkjøling? Det skulle jeg ha likt å sett. Har du link til noen form for tester av det?

 

Det var de gamle pumpene til bigwater, og noen partier med lav kvalitet på noen av delene, som har gjort at det har litt dårlig rykte, Kjøper du et bigwater set i dag, så for du masser av kvalitet, ingen lekasjer, og behagelige temperaturer til 1000kr.

Lenke til kommentar

Jeg kan si at mitt BW-sett yter ganske godt. BW har faktisk god ytelse hvis det monteres riktig. Problemet er at en del har hatt uflaks med de dårlige utfallene av en (virker det som) svært varierende produksjonskvalitet. Denne uttalelsen gjelder det første BW-settet som kom ut! (Jeg innbiller meg at de nye revisjonene (7x5) har jevnere produksjonskvalitet)

Lenke til kommentar
Så må man ha 2 vifter som koster min 60-70 pr stk og så er ikke det den beste radiatoren med hensyn til pris...da vil cooltek eller mist radiatorene være bedre.

 

Oj sto vist + vifter :p  :blush:

7388151[/snapback]

 

Eg berre sette opp eit raskt oppsett for å vise at det fint går an å få eit eigenkomponert sett til 1500.

 

Eigentleg tok eg berre det fyrste og beste eg fann. Kan jo f.eks sikkert bytte til cooltek radiator + 2 nippler som da blir 8 kr dyrere..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...