Gå til innhold

Hvem hater du i Gothic 3?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Derfor det er kjekt å kunne stå langt vekke og plukke dei ned ein etter ein med spells ;)

 

Atm hatar eg grenselaust heile Okara. Er snill gut eg, har drept det meste av orcs som fins der ute og må støtt og stadig gje rebels ei hjelpande hand, men i løpet av spelet har eg nesten ikkje hatt noko kontakt med Okara. Når eg då var i lvl 50 ca tenkte eg å ta turen. Alt gjekk fint, eg fekk snakka med ledaren, fekk til og med ein del exp for å ha drept demonen i Gotha osv. Men så plutseleg kjem det fult av orcs og angrip byen, eg skjønte ikkje helt kva som skjedde, men tenkte no at eg måtte hjelpe mine fellow rebels. Så eg spring ut og begynde å skyte flammeballar mot orcane, dei døyr ein etter ein, helt til ein idiot av ein rebel plutseleg bestemmer seg for å springe framfor ein orc som eg tilfeldigvis nettopp har sendt ein varm ball mot. Kva skjer? Samtlege rebels i Okara sluttar å slå på orcane og går etter meg, sjølv om dei fleste orcane framleis slår på dei og ikkje meg. Eg kunne jo utan problem renska Okara for liv, både rebels og orcs, men min samvittighet tillot ikkje det. Så eg stakk vekk derifrå og mista sannsynlegvis ein god del exp på quests som eg kunne gjort der. Damn you Okara.. Damn you!

Lenke til kommentar

Spør ikkje meg. Var nede i grottene i Okara då kampmusikken begynte å dure i bakgrunnen, plutseleg hadde ein orc komt seg nesten heilt ned til ledaren og når eg gjekk opp for å sjekke ut situasjonen var der full kamp. Har ein følelse av at det skjer mange rare ting i Gothic for tida, nesten som om spelet blir meir og meir upolert til lenger eg kjem. Hadde faktisk ein småcrazy teori om at orcane kanskje hadde fulgt etter meg heilt frå Nordmar på ein eller anna måte, men har mine tvil. Storkosar meg framleis då :) Er no det som er viktig!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Akkurat nå er jeg EITRENDE forbannet på de jævla "tamme" icewolfsene og Ice Golemsene i wolf clan plassen.

 

Av en eller annen grunn angriper de meg. Alle andre npcs er friendly helt til jeg kommer i nerheten av de sabla dyra.

 

Mulig jeg har loota en kiste eller no jeg ikke skulle gjøre. Sabla enkelt i andre byer. Da er det bare å denge ned de som er etter deg, så lar de deg være etterpå.

 

Derimot om du denger ned en wolf eller en golem, så DØR de. Og før jeg vet ordet av det så er hele forbanna byen rød og stormer meg, så jeg må drepe hele forbanna sulamitten.

 

Jævli surt for jeg hadde gjort en drøss med quester der og sku levere all skiten.

Lenke til kommentar
Det er en "forglemm mei ei" spell som jeg så fint liker å kalle den. :p Kan viske ut hukommelsen til folk hvertfall....

8319017[/snapback]

 

Joda. Det spellet finnes. Men duger dårlig på de dyra. Fikk sneket meg litt rundt ved å ta kontroll over ulvene, (Finnes et spell for det også) levert questene mine. Så slakta jeg hele forbanna byen.

Lenke til kommentar
Hvis man bare slåss mot vanlige goblins uten shamaner eller Black goblins er jeg sonn noenlunde enig men med shamaner og Black Goblins kan Goblins Ruule, Pwne, slakte, eie deg.

8390013[/snapback]

 

 

myyye!

har to "el bastardo" slakter alt som er av goblins! "shamangoblins" stoppes lett med en viken som helst frostspell :tease:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...