Gå til innhold

Siste Ordet 6 (LES de oppdaterte reglene FØR posting)


darkness|

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Trett og sliten etter en lang skoledag nå. Musikklinja for ever. *sukk*

Noen som har noen gode middagstips? (Jeg er klar over at dette er andre gangen jeg spør om mat :blush: )

8566304[/snapback]

pølse med stappe... kjapt og godt :)

Lenke til kommentar
Trett og sliten etter en lang skoledag nå. Musikklinja for ever. *sukk*

Noen som har noen gode middagstips? (Jeg er klar over at dette er andre gangen jeg spør om mat :blush: )

8566304[/snapback]

pølse med stappe... kjapt og godt :)

8566315[/snapback]

Spiste pølse i går. :)

Kjapt er et viktig kriterie, forresten. Og enkelt. ;)

Lenke til kommentar
Spiste pølse i går.  :)

Kjapt er et viktig kriterie, forresten. Og enkelt. ;)

8566330[/snapback]

Spaghetti og kjøttdeig da?

8566341[/snapback]

That may work. Takker. Er fortsatt åpen for andre forslag, da. :)

Lenke til kommentar
Hva skjer i kveld?

8566300[/snapback]

 

Blir sittende hjemme :(

 

Trett og sliten etter en lang skoledag nå. Musikklinja for ever. *sukk*

Noen som har noen gode middagstips? (Jeg er klar over at dette er andre gangen jeg spør om mat :blush: )

8566304[/snapback]

 

 

Yoghurtmarinert svinebiff (Tar tid)

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Svinekjøtt i en yoghurtmarinade er nydelig grillmat. Denne retten er inspirert fra Indonesia hvor yoghurt, lime og koriander ofte blir brukt. Du kan selvsagt marinere koteletter eller svinefilet i samme marinade.

 

Tar lang tid å lage, men er veldig godt, og relativt enkelt.

 

2 Porsjoner..

 

2 stk. skinkebiff

3 ss yoghurt naturell

1 ss limesaft

1 ss finhakket frisk koriander

 

 

Slik gjør du:

 

1. Bland sammen yoghurt, limesaft og koriander, slå det ned i en plastpose, og legg kjøttet i. La det marinere i minst to timer.

 

2. Ta det ut av posen, krydre med salt og pepper, og grill biffene ca. 2 min på hver side til de er gjennomstekte.

 

3. Server gjerne med en dressing laget av det samme som marinaden, tilsatt litt sukker og pepper. NB! Ikke bruk rester av marinaden til dressing da det ikke er lurt med hensyn til bakterier. Lag heller ny

Endret av DemoniZer
Lenke til kommentar
*oppskrift*

8566354[/snapback]

Jeg er da avhengig av at de har biff, grill og koriander på butikken? :!:

Er ikke veldig stort utvalg her. Men duverden det hørtes godt ut! Får jeg dele den* med pappa? :innocent:

 

Edit: *den = oppskriften

Endret av Kibs
Lenke til kommentar
*oppskrift*

8566354[/snapback]

Jeg er da avhengig av at de har biff, grill og koriander på butikken? :!:

Er ikke veldig stort utvalg her. Men duverden det hørtes godt ut! Får jeg dele den* med pappa? :innocent:

 

Edit: *den = oppskriften

8566379[/snapback]

 

Bare dele det.. :p

 

Har en om du har veldig dårlig tid..

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
EDIT: Pannestekt brød med skinke og avocado.

 

4 skive kokt skinke

½ båt hvitløk

½ ss olivenolje til steking

2 skive formloff

½ stk. avocado i båter

2 stk. salatblad

½ stk. tomat i skiver

¼ ts grovkvernet pepper

½ skive tykk sitron , eller ca. 1 ts sitronsaft

 

 

 

Slik gjør du:

 

1. Finhakk hvitløken og fres den i en stekepanne med litt olivenolje. Legg i loffskivene og stek dem på begge sider. Ta dem ut av pannen.

 

2. Fres skinke og avokado raskt i pannen og fordel dette på to av loffskivene over salat og tomat.

 

3. Krydre med pepper og press litt sitronsaft over. Legg de to siste loffskivene på toppen. Skjær sandwichene skrått i to. Spis mens de er varme.

 

PSST:

Varier med ulike typer kjøttpålegg. Eller prøv å fylle den med strimlet svinekjøtt! Kjøttet freses da i stekepanne 2-3 minutter.

 

EDIT2:

 

Eller det jeg spiste i dag..

 

Jambalaya!

 

HF_Jambalaya_366.jpg

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
• ca. 300 g hvitløkpølser

• ca. 200 g ølpølser eller annen spekepølse

• 2 dl ris

• 1 paprika

• 1 løk

•1 boks hermetiske tomater

• 4 dl buljong

• 2 båter hvitløk

• 1 ss olje/smør

• 1 ts timian

• 1 ts salt

• 1/2 ts pepper og 1/2 ts chilipepper

 

Kok risen etter anvisning på pakken. Skjær pølser og paprika i strimler, hakk løk og hvitløk og del tomatene i mindre biter. Brun pølser, løk og hvitløk ved svak varme til løken er gyllen og myk. Hell over de hermetiske tomatene, paprika og krydder. Kok opp og bland i den varme risen. Smak til med salt, krydder og eventuelt fransk tomatdressing. Grønne og svarte oliven pynter pent og smaker godt - brød og smør til.

Endret av DemoniZer
Lenke til kommentar
Gjett hvem som er tilbake.

7361997[/snapback]

Kommer tilbake 28/07-2009

 

..Er vi i 2009 nå?

7362007[/snapback]

 

 

Trudde du skulle bli banna til neste år en gang jeg Bundy :hmm:

7362163[/snapback]

 

 

 

 

 

 

OMG. Ganske sikker på at jeg vet hvordan/hvorfor han kom tilbake :O

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...