Juleniss1 Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Oja, stemmer det ^^ Hvordan kjente du meg igjen? 8226917[/snapback] Tja. Noen som snakker bergensk i Trondheim? Måtte jo være deg Lenke til kommentar
Espen pai Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Jammen, det var jo en hel bærepose Jeg vi he egg og bacon 8226926[/snapback] har du hatt noen voldsomme vektøkninger i det siste? Lenke til kommentar
edge Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Powah to the Z-2300*renske ørene med bass* Lenke til kommentar
Krankemot Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Jammen, det var jo en hel bærepose Jeg vi he egg og bacon 8226926[/snapback] har du hatt noen voldsomme vektøkninger i det siste? 8226937[/snapback] Nei Faktisk har jeg gått ned 3 kilo de siste ukene ^^ Da ble det Wienerpølser istedenfor... Har noen noen formening om hvor mye buljong man bør ha i vannet? (tre pølser) Lenke til kommentar
Espen pai Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Da ble det Wienerpølser istedenfor... Har noen noen formening om hvor mye buljong man bør ha i vannet? (tre pølser) 8226966[/snapback] en dært... Lenke til kommentar
Krankemot Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Da ble det Wienerpølser istedenfor... Har noen noen formening om hvor mye buljong man bør ha i vannet? (tre pølser) 8226966[/snapback] en dært... 8226976[/snapback] haha, en dært = En buljongterning? En halv buljongterning? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 haha, en dært = En buljongterning? En halv buljongterning? 8226980[/snapback] En... Lenke til kommentar
Espen pai Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 hvor mye vann har du oppi ? er det en liten gryte, med 3 pølser så holder det med 1/2 men har du mer vann, så er det bedre med 1 Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 I dag blir det Chicken Tandori til middag. Må bare huske å ta ut kyllingen å ha den i marinade et par timer ellers blir det mat sånn ca veldig seint Lenke til kommentar
Krankemot Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 haha, en dært = En buljongterning? En halv buljongterning? 8226980[/snapback] En... 8226983[/snapback] Ok, takktakk *Løpeoglagemat* Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Øystein Sunde - Modællfly og radiostyrt han har en god del gullkort av sanger. Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Hmm.. Lydkort til pcen eller billig hjemmekino anlegg? Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 I dag blir det Chicken Tandori til middag.Må bare huske å ta ut kyllingen å ha den i marinade et par timer ellers blir det mat sånn ca veldig seint 8227002[/snapback] Gief! Det er jo cirka noe av det beste i verden. Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Gief! Det er jo cirka noe av det beste i verden. 8227026[/snapback] Jeg må mekka det sjæl, så da klarer vel du det også? Og ja, det er grisegodt! Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Litt av et sammentreff at dere snakker om mat også. Jeg mekker hjemmelaget kebab her; biffstrimler, salat og pitabrød (dressing også, selvsagt). Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 har du ikke oppi tomat, agurk, løk og mais? Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 har du ikke oppi tomat, agurk, løk og mais? 8227053[/snapback] Vel, alt bortsett fra det siste skal jo ikke være på kebab Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Vel, alt bortsett fra det siste skal jo ikke være på kebab 8227055[/snapback] Enig, har du feber shkru? Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 (endret) Vel, alt bortsett fra det siste skal jo ikke være på kebab 8227055[/snapback] Må jo ha oppi masse grønnsaker i kebaben. Edit: det er jo helt normalt at det er et par tomatskiver på toppen, også er det masse agurk strimler og løk strimler oppi. Endret 24. mars 2007 av Shikaru Lenke til kommentar
Sidious Skrevet 24. mars 2007 Rapporter Del Skrevet 24. mars 2007 Jeg bruker kun agurkbiter, paprika og mais. Sistnevnte er best. Det var det jeg mente med salat..putter det i pitabrødet selvsagt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg