Gå til innhold

Grandiosa med musehale.


Autofil

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-Axby2kEH
Hva om personen som skulle spise pizzaen har noe i mot Grandiosa, og kjøpte en pizza kun for å sverte produsenten? Kanskje han er medlem av det Italienske Pizzabakerlauget (som om det virkelig er noe som faktisk heter det, noe en viss annen produsent vil ha oss til å tro).

7406494[/snapback]

 

Det er vel strengt tatt Stabburet som produserer den pizzaen også som de visstnok anbefaler, så ville være dumt å drive med intern sabotasje? :)

Endret av Slettet-Axby2kEH
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Axby2kEH

Joda, men Stabburet lider vel en del under en slik sak selv om Grandiosa får den største smellen. Blir som E Coli saken til Gilde (selv om den selvsagt var mye større), det var ikke bare morrpølse som fikk dårlig rykte men hele merkenavnet.

Lenke til kommentar
- ferdigmat har for "rene" ingredienser (ja, faktisk) og nedsetter immunforsvaret på sikt.  (En musehale er ren bonus!)

7371255[/snapback]

 

For "rene" ingredienser, hva legger du det? Hvorfor generalisere ferdigmat?

Greit, pizza generelt har lite kostfiber når den har fin bunn. Men en hjemmelaget pizza er like usunn som en pizza fra stabburet. Og jeg vil faktisk tro at den pizzaen fra stabburet er mer hygienisk enn den mora di lager ...

Lager du derimot en pizza med grov bunn, da kan begynne å kalle pizzaen sunn :)

Lenke til kommentar

BeFs, keiserjohn tenker ikke på sunn på den måten, han snakker om bakterier og imunforsvaret. Små mengder fremmede bakterier etc gjør at kroppen din lærer seg dem å kjenne og kan drepe dem en dag om det skulle vise seg nødvendig, det er rett og slett vaksineprinsippet, veldig forenklet.

Ferdigmat generellthar veldig sterile ingredienser, og dermed kan det jo svekke imunforsvaret på lang sikt og du vil bli mer plaget av sykdom.

Den usterile kjøkkenbenken, mors hender og dine egne busemenn er ting som hjelper på sikt :D

 

(forklarer bare hva jeg tror keiserjohn mener, om ferdigmat generellt, om den stekes eller ikke. Og jeg tror ikke prinsippet gjelder kun bakterier?)

Endret av Fulgu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...