Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pcen restarter ved nedstenging


Anbefalte innlegg

Er vel ett litt uvanlig problem i forhold til mange andre her i forumet. Har ikke noe som helst stabilitets problem i windows så jeg lurer på om det er en setting i bios eller noe slikt. Er kun når jeg skal avslutte windows at dette skjer. Maskinen tar da en reboot etter å ha gått ut av Windows.

 

Lurer også på om det kan ha noe med en eller annen kabel til hovedkort å gjøre.

 

Pcen ble oppgradert for en stund siden og har nå ett Asus A8N32-SLI Deluxe hovedkort + 4 stk ocz 512 mb ram + ett 7800 gtx skjermkort.

 

Har liksom ikke brydd meg særlig om dette problemet siden maskinen pleier stå på i ukesvis av gangen.

 

Kan for øvrig nevne at jeg ved montering av hk kom i skade for å sette en intern usb kontakt i en firewire kontakt med følgende resultat at jeg grillet 1 stk usb scanner. Så kanskje hk har tatt skade av dette ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9812398713

Første som slo meg var Windowsbuggen som gjorde dette. Men om du har oppdatert Windows i det siste skal det være rettet opp i.

 

Dernest skriver du at du har grillet hket, og selv om det er umulig å konstatere at feilen ligger her - så er det alltids en sannsynlighet.

 

Ellers er det disse S0 - S1 svitsjene i BIOS.

Lenke til kommentar

hmm, sistnevnte kan funke men dette gjelder jo ikke at den bare plutselig restarter, men er gode muligheter for det ja, da får du iallefall vite hva som kan være feil =)

 

Skeetzoid, har seg nemlig slik at om windows crasher er windows XP innstilt til å bare restarte seg, om du følger awesom-o sin metode får du kanskje blåskjerm-feilmelding i stedet for restart

Lenke til kommentar

Blåskjerm får jeg ikke. Windows avslutter på vanlig måte men i stedet for å stenge ned, booter maskina igjen som ved en restart. har sjekket settings i windows og fant ikke noe der. men lurer på om det er en eller annen settings i biosen som har med dette å gjøre evnt om denne kontakten jeg kobla feil som har kødda til hket

 

Windows er vel ikke akkurat helt oppdatert men eh kjører win xp sp2 med alle oppgraderinger frem til sept/okt mener jeg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...