Gå til innhold

Hva trur du blir neste spill i Total war serien?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rome og Medieval var begge en stor suksess etter hva jeg har hørt, og jeg tror de vil fortsette med det. Kanskje de lager R2TW istedenfor. Er ikke noe skjokk akkurat, men NTW (Napoleon Total war) er jo en mulighet, men det har jo noen laget en mod til Rome.

 

:hmm:, kanskje de lager et spill der du kan spille fra Alexander tiden, eller 400bc til 1780 ad, :). Et spill all around.

 

BTW, kanskje du burde bytte Emnetittelen til f.eks "Hva blir neste spill i Total war serien?" eller noe. Nå trodde jeg du mente at S2TW BLE det nye...

Lenke til kommentar
samme her, noe serlig lengre en første halv del av 1800 tallet blir for moderne.

7350493[/snapback]

 

Det blir nok det ja. Men hvis de skal lage et spill som ikke "hærmer" etter de forrige spilla, så blir det over den tiden. Og hvis de tar lengre tilbake enn rome, blir det kanskje litt ensformig siden det ikke er så mye "krigs" historie der. Kanskje det nye tar for seg middel alderen i Asia, eller alexander tiden i Asia til Shogun tiden. :hmm:, lurer på hva det blir, men det er ikke noe sjokk hvis det blir R2TW da, selv om det hadde blitt litt spennende.

Endret av Articfare
Lenke til kommentar

faktisk var AI best i Shogun, på mange måter var det det beste spillet, der brukte ai'n terreng og flanka deg osv. det var en faction som brukte veldig mye hester og var veldig vansklig å ta uten å masse produsere spydmenn, men spydmenn var ubruklige mot vanlig inf med sverd. så den hæren du lagde for å slå en faction var helt ubruklig mot en annen, noe som gjorde at de måtte customize hærene etter fienden du var ute etter. gjorde også at du ofte måtte gå med flere hærer i support for hverandre.

Lenke til kommentar

en ting er at naopleonic total war kan bli litt kort, er snakk om max en 20års periode, så man må ha noe som musket total war som begynner i 1600 og holder på til 1860 eller one. ha har man utvikklingen fra man bruke pikes & musket til utviklingen av bajonetten som gjorde pikes ubrukling. så utviklingen av musketten fra å bruke lunte til jul lås til filnt lås og til slutt knallperle.

 

og på slutten kom også riflene for fullt som gjorde at de gikk fra å være effektive på 100 meter til 400 meter.

Lenke til kommentar

Det blir sikkert star wars total war XD

 

Vil ikke ha KOTOR møkk, og vil heller ikke ha noe jappse greier. Har fått nok av de dømdra jappsespilla gjennom tidene, SPESIELT historie og samuraien som tok 1000 mann.

 

"And here's this giant enemy crab"

 

*Somalia wars, unkown period, atleast 10 000 years before Jesus. I late period kan man få de høyteknologiske STEINKASTERNE!

Endret av Camper_killer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...