Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Vibrasjon i Cpuen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde vibrasjons problem før, men det ordnet seg når jeg byttet psu.!

 

Psuen lå helt ute i kanten med kabinett døra på en måte, og dette skapte vibrasjoner. Så hele kabinettdøra vibrerte kraftig! Jeg bare satt foten mot kabinettdøra og da ble det stille:)

 

Men det kabinette er byttet ut for leeeenge siden;)

Lenke til kommentar

Bromlefar, du må lære deg begrepene. Er passe lei av folk som referer til PC-en sin som "CPU" eller "harddisk" ("data'n" høres også passe teit og fjortis ut). CPU (central processing unit) eller prosessor som det heter på norsk er montert på hovedkortet som er inne i PC-kabinettet. CPU-en har ingen beveglige deler og kan derfor ikke forårsake vibrasjoner.

Endret av Pengu
Lenke til kommentar

Det er jo nå åpenbart at brukeren mener kabinettet. Det er sikkert en cd som står i drevet som spinnes opp, f eks når utforsker skal finne ut hva lom ligger på plata.

 

(PS : en ny bruker på forumet som kaller seg Bromlefar, er sikkert ikke mottagelig for arrogante irettesettelser fra kidsa. Det er hyggeligere å si : "Jeg tror du mener kabinettet" i stedet for "Du må lære deg forskjellen......")

Lenke til kommentar

Tusen takk alle sammen for svarene,har faktisk en cd inne i cdromen, skal prøve og ta den ut for og se om det kan være en skjev cd som en av dere sa.Skal også ta en sjekk på viftene

Takk også for att de fleste av dere ikke henger dere opp i små nybegynnerfeil som det og blande sammen Cpu med kabinettet;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...