Gå til innhold

Hvordan få shockwave til å funke i Opera?


riktig

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

jeg husker jeg hadde problemer da jeg skulle installere flash for lenge, lenge siden. Problemet var at installasjonsprogrammet til adobe ikke registrerte at opera var installert, og i steden for å la meg angi hvor browseren min var installert, avsluttet installasjonsprogrammet (med melding om at installasjonen var fullført).

 

Løsningen min var å laste ned Firefox, for så å kjøre installasjonsprogrammet på ny. Denne gangen fant programmet ut at jeg hadde flere browsere på maskina (både IE og FF), og jeg ble bedt om å velge hvem jeg ville installere flash på. Det jeg gjorde var å trykke på "browse" for så å bla meg frem til "c:\programfiler\opera\opera.exe". Da klarte installasjonsprogrammet å installere flash, og alt ble bra :) Etterpå kunne jeg avinstallere firefox, siden flash allerede var inne..

 

Dette er noen år siden, og hvis det viser seg at dette fortsatt kan hjelpe, bør adobe virkelig skjerpe seg. En veldig irriterende bug, og som også er relativt lett å fikse.

Lenke til kommentar

Prøv å gå til Verktøy --> Innstillingar --> Avansert --> Nedlastingar. Fjern haka frå «Skjul filtypar som Opera handtera» og søk etter swf. Merk den, trykk på Endre, og i vindauget som kjem opp vel du «Bruk programtillegg» heilt nederst. Skal vere Shockwave Flash som står der. Fungerer å spele av .swf-filer for meg no iallfall, og det fungerte ikkje før eg gjorde det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...