spirrevippen Skrevet 21. november 2006 Del Skrevet 21. november 2006 Hva kan jeg sette frem når jeg har gjester/venninner på besøk? Jag har hatt den klassiske ost & vin-kvelden, samt den mer eller mindre sunne med grønnsaker og dip. Men jeg vil prøve noe annet, noe som ikke tar all verden av tid å lage, evt. kan lages en stund i forveien. Jeg tenkte f.eks. baguetter på tvers, så de blir "kanapéer", men hva kan jeg ha oppå, som både er godt og ser bra ut, og ikke sprenger studentbudsjettet mitt? Noen andre forslag til hva jeg kan sette frem? Både av søtt og salt? Litt lei den potetgull og Godt & Blandet. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 23. november 2006 Del Skrevet 23. november 2006 (endret) Hva kan jeg sette frem når jeg har gjester/venninner på besøk? Jag har hatt den klassiske ost & vin-kvelden, samt den mer eller mindre sunne med grønnsaker og dip. Men jeg vil prøve noe annet, noe som ikke tar all verden av tid å lage, evt. kan lages en stund i forveien. Jeg tenkte f.eks. baguetter på tvers, så de blir "kanapéer", men hva kan jeg ha oppå, som både er godt og ser bra ut, og ikke sprenger studentbudsjettet mitt? Noen andre forslag til hva jeg kan sette frem? Både av søtt og salt? Litt lei den potetgull og Godt & Blandet. 7331387[/snapback] Si at du stiller med service, bestikk, duk og levende lys samt ferskt brød og smør, og be damene ta med seg noe av det de liker. (så kan du ha noen skåler med oliven og sølvløk etc...) Endret 23. november 2006 av Tumbleweed Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 28. november 2006 Del Skrevet 28. november 2006 (endret) For å bruke din idè med baguetter vet jeg om noe som er godt, har spist det før. Du skjærer noen halvlange bagutter, så du får 2 like lange, men litt mindre baguett-deler. Du smører baguettene med smøreost (sånn Baconost, Skinkeost, Rekeost etc. fra Kavli) på baguettene. Så tar du vanlig gulost oppå. Stek dette på rundt 200C (vil jeg tro) til osten er smeltet og litt gylden. Har ikke laget dette så temperaturen og tiden vet jeg ikke, vet bare at det er godt. EDIT: for ikke å være i tvil om hvilken vei du skal dele: Paint-skillz Endret 28. november 2006 av Knut_ Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 28. november 2006 Del Skrevet 28. november 2006 Kan lage bruchetta. Baguett delt på langs, med hvitløkssmør, tomatskiver, mozarella og pesto på. Dette stekes i ovnen til osten er gylden. Nydelig. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 4. desember 2006 Del Skrevet 4. desember 2006 Fersk loff eller baggis som med tztazikidip (vet ikke hvordan det skrives). Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Halvstekte små pizzabunner som gjesten kan dekorere med ønsket tilbehør og steke kjapt i ovnen. Morsomt, godt og ingen kan klage på maten Lenke til kommentar
Jon@s Skrevet 6. desember 2006 Del Skrevet 6. desember 2006 Fersk loff eller baggis som med tztazikidip (vet ikke hvordan det skrives). 7421674[/snapback] Fersk loff med tzatziki og evt. en gresk salat, er uten tvil en slager, ja. Lenke til kommentar
Veronica Skrevet 7. desember 2006 Del Skrevet 7. desember 2006 Salat med kylling, fetaost, tørkede tomater og oliven <3 Oljedressing on top. Lenke til kommentar
spirrevippen Skrevet 7. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2006 Mmm, nå ble jeg sulten. Takker og bukker - skriver ned forslagene i oppskriftsboken nå! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå