Gå til innhold

Er du "original" ?


4588pkdkrikue5c

Anbefalte innlegg

Heisann folkens!

Følte skikkelig for å poste en liten avstemming her! Forresten må jeg bare innrømme at jeg elsker off-topics! Men tilbake til mitt spørsmål.

Er du original? Her tenker jeg ikke på i stil og sånn, men nærmere bestemt på datamaskinen din! Er du den typen som kjøper all programvaren samt windows helt lovlig, eller er du typen som tar turen inn og laster ned keys på alt sammen?

Håper ikke dette strider mot reglene deres, moderator! Og om det gjør så godtar jeg det!:p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alt man trenger av programvare finner man jo gratisutgaver av, så jeg ser ikke poenget i å piratkopiere. OpenOffice er jo en god erstatning for Microsoft Office, The Gimp gjør jobben like bra som et hviket som helst annet bilderedigeringsprogram, Linux er mist like bra som Windows XP hvis man gidder å legge litt arbeid i det, Picasa er et kjempeflott program, mediaavspillere er det flust av og så videre og så videre.

Lenke til kommentar

Jeg har originalt Windows XP, skolen betaler. Det som er litt artig er at den er mer tungvint å bruke enn piratkopi - måtte aktivere over TELEFON for å få det installert, og har senere fått beskjed om at Windows ikke er aktivert, og at jeg kjører piratversjon. Gikk jeg inn i aktiveringsmenyen, stod det at Windows allerede er aktivert. Ironisk nok fikk jeg aldri noe slikt i piratversjonen av XP.. ;)

Lenke til kommentar
Jeg har originalt Windows XP, skolen betaler. Det som er litt artig er at den er mer tungvint å bruke enn piratkopi - måtte aktivere over TELEFON for å få det installert, og har senere fått beskjed om at Windows ikke er aktivert, og at jeg kjører piratversjon. Gikk jeg inn i aktiveringsmenyen, stod det at Windows allerede er aktivert. Ironisk nok fikk jeg aldri noe slikt i piratversjonen av XP..

Stemmer jo det.. Synes iallefall selv at piratkopi funker bedre enn orginal.. Det har vist seg opptil flere ganger! Kjører en aktiveringscrack, så er alt borte! Istedet for som original ligge å aktivere å fikse på alt.. Å ringe som du sier! Svært bakvendt, verre enn å trykke "Patch Now"!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...