Gå til innhold

Powerbook


Max 1

Anbefalte innlegg

Jeg har planlagt å kjøpe en bærbar pc over en lengere tid nå, og jeg har funnet ut at den beste av den beste jeg kan tenke meg er den nye Powerbook-en fra Apple. Jeg har altid hatet windows (etter at jeg gjennom flere år har slitt med utallige feil og problemer som stadig sniker seg fremm når man endelig har fikset den forige) Jeg går på tegning form og farge linjen og arbeider mye med photoshop film redigering og mp3, Powerbook-en passer perfekt til dette =) Pluss at jeg i tilleg liker det nye grafikk kortet, da kan man også bruke den til spill.

Jeg har jobbet på pcer i hele mit liv og endelig kan jeg bryte ut av den vonde sirkelen og bytte over til mac. Men jeg er jo også litt nervøs, for det bir jo noe helt nytt. Er det noen her som vet hvor god støtte mac har til printere, digitalkameraer også videre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har brukt Mac en stund nå og er superfornøyd. Har den nye iMac'en og Powerbook'en. Har kun brukt Mac OS X og har kun gode minner. Har koblet til flere forskjellige printere, scannere, digitalkameraer, videokameraer osv og har ikke hatt noen som helst problemer. Ikke trengt å installere noen drivere.

 

Bruker nå Mac OS X 10.2 (Jaguar) og anbefaler deg å oppgradere til dette. Jeg synes det har blitt litt mer stabilt i tillegg til at Mail-versjonen er MYE bedre. I tillegg har man jo iCal, iSync osv som krever 10.2.

 

Hvis du ikke har brukt Mac før er det ingen negativ og "vanskelig" opplevelse du får første gang du bruker Mac. Det er lett som bare det!

 

Bare kom med flere spørsmål hvis du har flere!

 

mvh

Henrik Sand

Lenke til kommentar

Jippi det var akkurat de svarene jeg hadde håpet på.

Takker å bukker.

 

Har et till spørsmål på lur jeg=)

Hvis jeg skal jobbe i photoshop er sjermen stor nokk? eller burde jeg investere i en større sjerm i tilleg?

 

Hvet du hvordan det går å dele internett tillgang med en vanelig pc?

 

Kan nesten ikke vente med å skaffe meg en Powerbook. Jeg tenker på den med superdrive 1 ghz og 1gb minne, jeg tror denne vil holde et par år fremover.... eller?

Lenke til kommentar

OSX støtter det meste av printere. Er det en driver som ikke finnes så funker det stort sett greit å bruke en annen driver, men jeg tror nok aldri det blir nødvendig.

 

Når du kjøper maskin nå så får du selvfølgelig med nyeste versjonen av OSX, Jaguar 10.2.X

 

Skjermen er mer enn stor nok. Det er ikke så mange andre maskiner som har 15.2" skjerm. Hvis du har PC fra før så kan du jo i tillegg koble til en av dine PC-skjermer i vga kontakten på powerbooken så får du to skjermer. 15" skjermen har en oppløsning på 1280 x 854. Noe som er nok for å jobbe med grafiske programmer etc.

 

Under SystemPref/Sharing/Internet kan du dele internetconnection med andre maskiner på nettverket.

 

Det som er så greit med Mac er jo at alt funker så og si til en hver tid!

 

Ha det gøy og gled deg!!

 

[ Denne Melding var redigert av: MCDr på 2002-11-14 22:40 ]

Lenke til kommentar

Takker igjenn =)

 

Nå bare må jeg ha den! Men har den kommet til Norge enda? jeg er ikke helt sikker :/ jeg vet ihvertfall at den på 867 mhz er kommet.

 

Hvis den har kommet hvor lang leveringstid tror du at jeg kan vente meg?

 

Vet du om det lønner seg å kjøpe rett fra Apple storen med ram tilbudet eller fra et aent sted?

 

Takker nokk en gang for alle svarene 8D

Lenke til kommentar

Funker fint å spille på den, belive me! Funker tilogmed å spille MaxPain på min iBook med 8 MB skjermkort. Og på den med 16 funker det helt topp med de fleste spill!

 

Kjøp maskinen på AppleStore. RAM er billigere andre steder.

 

30'000 er mye penger. Hvis du har masse penger er det jo greit, men hvis du ikke har det så tenk deg om noen ganger før du bruker så må penger. Trenger du virkelig en bærbar...?

 

[ Denne Melding var redigert av: MCDr på 2002-11-15 00:03 ]

Lenke til kommentar

Tatt fra AppleStore:

"This offer entitles the purchaser of a qualifying Apple computer (as defined herein) purchased between October 23rd, 2002 and January 6th, 2002 inclusive, from participating Apple Stores to receive double the amount of RAM (defined below) for only 308,76 kr inkl. MVA (249 kr ekskl. MVA)."

 

Jeg regner med at det skal være januar 2003 og ikke 2002.

 

Hvis du kjøper PB med 512 RAM så tar du jo selvfølgelig imot 512 til for bare 308 kr. Da har du 1 GB og det skal vel holde en god stund!

 

Om du vil ha DVD-brenner for 2000,- får du finne ut av selv.

 

Maskinen med ATI Mobility RADEON 9000 64MB DDR video memory kommer nok til å funke supert med alle spill som finnes i dag!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...