Gå til innhold

Total War: NY festlig bug!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Merket det idag. Jeg ba soldatane mine rykke fram og slakte de franske svina, skulle jo ikke være en stor sak, den ræva AI'n lager bare milita, og ventet på å se mine unmounted feudal knights og armored swordsmen skulle gjøre ferdig jobben. Men tror du pokkern ikke at de feige kujonene ikke gadd å gjøre en dritt? Skulle tro at når man er 5:1 i overtall, og kvaliteten på soldatene er 1:5 så burde det å storme fram være noe selv den litt små pysete typen ville våge å gjøre.

 

Men neida, måtte sende inn kavaleri for å presse de stakkars franskmennene inn i rekkene med ventende soldater før jeg fikk se litt blodbad.

 

Sloss også i en elv uten bro, det gikk saaaakte. Er glad jeg hadde mest/best bueskyttere for infanteri, og selv kavaleri, ville nok blitt slaktet om jeg måtte storme fra start.

Lenke til kommentar

tror det med at ikke vil angripe er forde ikke hele uniten er tilgjengelig. Hvis porten er lukket og en liten fjott har satt seg fast bak muren... og hvis en har mann i enheten har kommet seg over "flykte" streken, så tror de at resten har kommet seg på trygge siden også. Beste måten er å beorde folka dine til å løpe litt bak dem eller rett foran, så får de fart på seg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg er ikke helt sikker på dette, men det virker som at styrkene først går løs på han som bærer flagget. Hvis han feks står oppå muren, mens resten av troppen står på bakken, klarer feks ikke kavaleri å angripe troppen hans... dette har jeg opplevd et par ganger, og det kan være utrolig frustrerende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...